zamaninda msi kullandim. kötu bi marka degil ancak paraniz cok varsa kullanmaniz lazim servis bakim icin 50$ istiyordu enson azami iş suresi 20 gun.
aşiri isinma probleminden dolari 4ay servisde kaldiydi ufacik bi sorunu bulamalari 4ay surmustu
ondan sonra monstera gectim zaten msi göruntu olarak insani etkiliyor
moonster=apple
msi=lg benim gözümde
Hocam zaten garanti bittikten sonra servise göndermiyeceksiniz.
Siz öyle diyorsunuz ama benim ısınmayan ve stabil çalışan bilgisayarın anakartını değişip ısınan bir bilgisayar teslim ettiler bana monster ve 3 kez götürmeme rağmen sorun çözülemedi, en son sorunu ben çözdüm .
Bilgisayarımda bişey yoktu touchpad driveri sorunlu olduğundan mavi ekran veriyordu . Adamlar hemen anakart değişip soğutma blokları yamuk yumuk birşey takmışlardı. Soğutma blokları ne işlemcinin nede gpunun üstüne düzgün oturmuyordu . 2 sefer değiştirttim bunları gene aynı en son kendim biraz uğraşıp normal seviyelere düşürmüştüm ısıyı .
Ama şunuda belirtmek lazım, başka hangi marka olursa olsun monster kadar muhattap bulamassınız . Ben en son gittim adamlara dedim benzin döküp yakacağım videosunuda youtbeye atıcam gerisini siz halledersiniz dedim .
Adamlar iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama teknik servisi yetersiz . Ellerinden geleni yapıyorlar ama arıza tespit konusunda yetersiz geldiler bana . Alınmaz demiyorum tabiki alınır bu cihazlar fakat arıa riski yüksek olduklarını unutmamamk lazım .