pyromus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar

kendime bir video sitesi açtım. açıldıgı günden beri sadece sitemapları yolluyarak hit gelmeye başladı.

http://prntscr.com/doepr2

ardından sosyal medya hesaplarını açtık. hergün bir iki paylaşım yapıyoruz. hit de geliyor çok şükür. Çok spama girmeden backlink almaya çalışıyorum google+, facebook, twitter instagram hesaplarını açtık. youtube ye video yüklüyoruz ordan da backlink alıyoruz. blogspot da açtık oradan da siteden linkler paylaşıyorum. Daha fazla backlink almak istiyorum. bu aşamadan sonra önerileriniz var mı ? ikinci sorum index sayısını arttırmak istiyorum. bir anda artışı google spam olarak görür mü ? veya maksimum limit nedir ?
Abim backlink olayı blog açıp linkleri orada paylaşmakla olmaz. Backlink mantığı şudur.. Google bazı algoritmalarla site sahiplerinin sizi tanımadığını algılar ve o sizi tanımayan site sahibinin yazınızı beğenip "aa bakın böyle bir site var şu işe yarıyor" diye sizin linkinizi vermesiyle size referans olduğunu gösteren bir sistem.

Peki google nasıl site sahibinin sizi tanımadığını varsayıyor?

aslında buna tanımak denmez.. lafın gelişi öyle söyledik. Aslında google açılan blogun sırf sitenize link verilmesi için açılmadığını algılaması gerekir..

Peki bunu nasıl yapa?

Düzenli içerik girilen ve hiti olan bir blog olmasıyla google bu sitenin boş bir site olmadığını algılar.

Düzenli içerik girerseniz Google botları sürekli sizin bloglarınıza uğrar.. oradan da sitenize verdiğiniz link sayesinde sitenize uğrayarak backlink döngüsünü başarılı şekilde tamamlamış olursunuz.

backlink sisteminde hedeflenen kelimede çıkabilmek için en önemli metod anchor texttir.

fakat sadece hızlı indekslenmek istiyorum diyorsanız direk link çıkışı yeterlidir.

saygılar sevgiler.