Bu yorumları yapan arkadaşların yaşlarını nereden biliyorsunuz? Ayrıca bu konuda satışla alakası olmayan tek yorum sizin yorumunuz. Akıl yaşta değil baştadır. Küçüğüne sevgisi olmayan adam küçüğünden saygı beklemesin. Uygun görmediğiniz yorumları moderatöre bildirin burada şov yapmanın alemi yok. Konu sahibi arkadaş kusura bakmasın sessiz kalamadım, hayırlı satışlar dilerim. Ama böyle insanların sözlerine rencide edici sözlerle cevap vermek yerine moderatöre bildirin yorumu silsin. Kendi yorumum dahil moderatöre bildirdim gereği yapılır zaten.
Selametle.
İkinci alakasız yorumda sizin yorumunuz oldu herhalde! Yazılan mesaja atılan yorumlar zaten kimin haklı olduğunun en iyi göstergesi.
NOT: Kimsenin yaşını bilmiyorum. Zaten orada açıkça yaş kıstasına takılınmaması gerektiğini de anlamadığınızdan, bunu yaşınıza da veremiyorum.. Siz diğer %20lik dilimde olabilirsiniz birşey diyemem. ( bunu da kesin %20lik dilimdeyim, diye anlamamanızı umut etmekten başka çarem yok)