viteds adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 yıllık ilişkim vardı. Ciddiydik , evlenecektik babası sorun çıkardı ve aramızda bazı problemler oldu. Sevgilim artık sevmiyorum diyor benden nefret ettiğini söylüyor. Bana dair birşey hissetmediğini dile getiriyor. Mesajlarımı görünce sinirleniyor. Telefonum engellenmiş her yerden. Oysa ben onu çok seviyorum. Allah için akıl verin çaresiz kaldım böyle.

Merhaba kardeşim. Lütfen mesajımı oku. Şuan şirkette bir Dünya iş var ve sadece sana yazmak için bekletiyorum.

1- Kimseden tavsiye, yardım bekleme. Çünkü sana Dünyanın en mantıklı cümleleri de kurulsa, aklına yatar ama kalbine dokunmaz. O acıyı çekeceksin.

2- Yaş yada Kuru bulaşma çünkü kafan güzel olunca, anıların gözünün önüne gelir ve senin canın daha çok yanar.

3- Şuan canının ne denli yandığını çok iyi anlıyorum. Ümit Yaşar OĞUZCAN ne güzel söylemiş ;

Seni görmediğim gün
Yaşanmış değil
Açan çiçek değil
Öten kuş değil
Yüzünü görmediğim gün
İçimde yıldızlar sönük
Güneşler güneş değil
Seni sevmediğim gün
Seni anmadığım gün
Olacak iş değil...

Ama inan bana geçecek vallahi de billahi de geçecek. Ama ne zaman ? Orası çok ama çok karmaşık be güzel kardeşim...

Benim canımı siper ettiğim, minik yüzünü avuçlarımın arasına alıp : Sağ gözün canım, sol gözün ruhum dediğim insan geleceğime senet verdiğim, kaderle anlaşma yapıp o olmaz sa bende olmayayım dediğim insan... Eğer sen olmazsa ben ölürüm diyen insan. BENDEN NEFRET ETTİĞİNİ söyleyip çekip gitti...

Yemin ederim sana hani yemedim yedirdim, giymedim giydirdim lafını tatbik eden bir insanım. Hiç unutmam bir gün çok açıktık. O saatte açık bir tavuk ızgara var. Tek kişilik kalmış sipariş ettim. Beraber film izliyoruz. O görmeden etlerini kemikten ayırıp elimle besliyorum, ben kemiği kemiriyorum... O kadar çok sevdim...

Hasta oldu 1 saatlik yolu 15 dk gidip ilacını kapıya bırakıp şirkete geri döndüm ve bu durumdan müdürün haberi yoktu 29 yasında çocuk gibi fırça yedim ama iyim mesajı herşeyi kar gibi örttü. O kadar çok sevdim...

Bunun gibi sana o kadar çok örnek verebilirim ki... Ama gitti. Aldatmadım, yan gözle kız bile kesmedim. Sadece çok sevdim. Demek ki koşulsuz şartsız çok seversen gidermiş hocam.

Ya ömrümü verdim anasını satim geleceğimi avuçlarına bıraktım. Bak dedim geleceğimi avuçlarına bıraktım. Bir gün gidersen geleceğimi, hayallerimi umutlarımı da alır gidersin. Benden geriye bir ben edecek kadar bile ben kalmaz dedim. Bunu bile bile gitti.

Çok uğraştım, 29 yaşında ben kapısın da sabahladım, ağladım evet bu kadar insanın içinde itiraf ediyorum. Son kez gözlerime bakıp giderken arkasından gözlerimden iki damla yaş aktı... Dayanamadım 1 hafta sonra mesaj attım. Rüyam da gördüm dedim. Rüyan batsın defol git dedi.

2 hafta sonra tekrar dayanamadım tekrar mesaj attım. Bu sefer her yerden engelledi... Uyuyamadım, yemek yiyemedim, mutlu olamadım aylarca...

Ya anasını satim internetten eski sevgili nası geri kazanılır diye salak saçma makalelerden medet umacak kadar çok sevmişim bu hatunu...

Ben içimde cehennemi yaşarken ve cehennemden kurtulmak için 1 sn tebessüm etmesini beklerken o gülücüklerini instagram takipçilerine bedelsiz dağıtıyordu. Oysa ben tebessümü için canımı bile verebilirdim...

Neyse benim acım senin acını geçecek o yüzden tavsiyeme geçeyim.

Başka bir kız düşünme. Ben düşündüm hatta buldum bitane bir trip attı dayanamadım ayrıldım. Her ilaçher hastalıgı tedavi edemez o yüzden bu tür toplara girme. Kendini de yakarsan karşındaki de..

İçki Esrar içme. Anlık mutlu olursun bir noktadan sonra anıların damla damla dökülür gözlerinden. Kimseye acından ve yaşadıklarından bahsetme. Çünkü senin yaşadığını kimse anlayamaz. Sana sadece unutursun zamanla unutursun vs. gibi cümleler söylemekten öte gidemez. Daha kötü hissedersin. Üzülürsün. Yazıktır.

Aşk acına gelecek olursak. Geçmeyecek. Asla geçmicek. Aradan yıllar geçecek ama o acı geçmicek. Sadece alışacaksın. Zamanla alışıp bununla yaşamayı öğreneceksin. Tıpkı 69 yaşında ki babamın sağ ayağını kesip o şekilde alışmaya mahkum olduğunu gibi sende bunu kabul edip bununla yaşamayı öğrenmelisin. Sonra bir bakmıssın. *** ben bir şeye üzülüyordum ama neye diye kendine sorarsın.

Unutma; Çiçek açması için önce biraz kar fırtına yagmur görmek lazım.

Sen şimdi İlkbahar dan yeni çıktın. Önce biraz Yaz ın kavurucu sıçaklığın da yan. Sonra Sonbahar da duygusal duygusal içine kapan. En son da Kış'ı Yalnızlıkla geçir...

Yüce Allah sana yine İlkbahar ı yaşatacaktır. Sadece sabret, unutma Allah sabredenlerle beraberdir... Sadece biraz sabret ve geçmesini bekleme bununla yaşamayı öğren işte o zaman hayat daha yaşanılabilir olur.

Uzun oldu kusura bakmayın. Öyle bir yandım ki bıraksalar günlerce yazacak kadar hem sevdim hem yandım. Şimdi Sonbahar dayım. Hakkımız da hayırlısı.