GktgOlmz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlar dediğin kim ? Bu ülke mühendis yetiştirmiyor mu ? O kadar at gözlüsünüz ki bu projelerde bile sadece yandaşların yer aldığını düşünüyorsunuz. Bu projelerde mühendisler yer alıyor siyaseti bir kenara bırakmış amacı vatan için bir şeyler yapmak için çabalayan insanlar yer alıyor.

Pardus çıktığında şurada devletin yaptıklarına itiraz edecek kadar kullanan olsaydı belkide milli eğitim bakanlığına bağlı olan tüm okullarda şuanda pardus kullanılıyordu.

Evet bir numara olamazsın fakat piyasan çok geniş bu gün windows var diye linuxu kullananlar hiç bir zaman üretmekten geliştirmekten vazgeçmiyor.

Aradaki farkı iyi süzün aselsan dediğiniz kurum bu gün uçan tank üretti şimdi aselsan yandaş mı olmuş oldu oradaki mühendisleri karaladınız.

Ben bir mühendislik öğrencisiyim ileride kpss ile devlete mühendis olsam benide mi yandaş sayacaksınız ? At gözlüğünü çıkarıp bir bakın artık...

valla hocam hayatında kaç defa devlet ile iş yaptın bilmiyorum ama şu yazdıklarını devlette iş yapan en azından kpps ile memur olarak girip çalışanlar bile gülüyordur

devlette çay satmaya ihaleye girmek için bile referans vs bulamazsanız alamazsınız , bunu az biraz devletle iş yapan tanıdıkları olan insan bilir öyle arama motoru projesi olursa hiiiç umutlanmayın sizi kapının önünden geçirmezler. Hele bide bir torpil vs birisi araya girmezse adını bile duyamazsınız. Bu iş türkiyede hep böyleydi ama son yıllarda çok abatılarak yapılıyor. Bide uçan tankı kim kaybetmişte aselsan bulmuş allasen okuyunca kahkaha attım. Bide şey diyolar konyada falan reisin gizli projeleri varmış çok gizli projeler bide onları yazaydınız