Sefaseyda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aynısı benim başımada geldi, önce Apple destek hattını aradım itunes üzerinden temiz kurulum yaparak yazılımı güncelleyin dedi. Dediklerini yaptım ama yazılımla düzelmedi, tekrar aradım bu sefer teknik servislerimizden birine verin onlar incelesin dedi. Cihazın garantisi vardı Ankara'da Adakale sokaktaki Apple cihazlara bakan Başarı'ya verdim 1 hafta oldu bir ses yok onarım devam ediyor yazıyor. İlk defa servise telefon verdim bir yandan da korkuyorum serviste telefonu iyice bozup geri verirlerse diye.Kız arkadaşınız ve siz nereye verdiniz , nasıl sonuç aldınız? Ankara'da oldugunuz için size sorayım dedim.
Şimdi öncelikle üstteki yazimda belirtigim gibi Apple Destek hattını aradim ( 10 dk ve üzeri temsilci bekledim ) temsilciye sorunu dile getirdim yazilimlari iTunes üzerinden yapmami istedi bende genelde o şekilde güncelledigimi belirtim birlikte temiz kurulum yapmamizi istedi kabul ettim birlikte telefonu sıfırdan kurduk yeni iphone olarak tanııtım telefonu fakat sorun devam ediyor bir arkadaşin dedigi gibi sorun kronik..

Kız ardaşımda Cepa'daki Lydia mağazasina verdi ona tekrar olursa getirin dedi yil başından sonra götürecegiz

Diğer arkadaşimda başarı servisine birakti 20. günde sıfırı ile değiştirdiler bende telefonu başarıya verecegim hem sakin oluyor kalabalik olmuyor hemde telefonu takip edebiliyorsunuz...