hacspectrum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

2006 'dan bu yana web ve yazılım teknolojilerini kullanarak yüzlerce projeye imza attık. Amacımız ilkeli ve güvenli, memnuniyet ön planda hizmetler ile
vaat değil çözüm sunmaktır.

Ağırlıklı php ve masaüstü uygulamalar konusunda bir çok ihtiyacınıza cevap verebileceğimiz gibi maddi problemi olmayıp canlandırmak istediğiniz farklı elektronik vb. ekipmana ihtiyaç duyabileceğiniz işlerinize de talip olabiliriz.

Yaptığımız bazı projeler;

emlakci.org -> Emlak Yönetim,ilan ve haber sistemi her emlakçıya özel web şablonu sunabilme kurumsal ve bireysel üyelik kabulu ilan kontrolü ve android mobil app

irestoran.com -> Restoran menü ve sipariş otomasyonu her restorana ayrı web şablonu sunabilme subdomain desteği ve bir çok sipariş iletim desteği

Fatura ve Kontör Sistemleri -> Bu konuda bir çok sistem ve referansımız bulunmaktadır. Kntr.Org diyerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Toplu Sms Sistemleri -> BTK lisanslı firmalara tam kontrollü, api destekli, abone, bayi, müşteri, yönetici alt yapılı gelişmiş operatör panel otomasyonu

50 'den fazla bot ve api çalışması

Firma Tanıtım Sistemi -> Kendi tasarımınız rahatlıkla giydirebileceğiniz smarty destekli tanıtım sitesi.

Html5 Mobil İş Takip -> Saha elemanları olan bir işletmenin tüm personellerine iş atama, görev takibi, Lokasyon ve iş güzergahı takibi

Gsm Modem -> Yurtdışından ithalat sorunu ve İthalat edilenlerini de sorunlu olmasından dolayı projelerimizde kullanmak için kendi geliştirdiğimiz. Gsm modem ürünümüz detaylar için tıklayınız.

Termal Yazıcı -> Termal yazıcıların faiş fiyatları ve başka bir proje için aldığımız Termal Kafaları değerlendirmek için geliştirdiğimiz. ICA 200 Termal yazıcı ürünümüz...

Uzaktan Kontrol Üniteleri -> Mesafe ve lokasyon gözetmeksizin uzaktaki bir cihazı sms yada dtmf ile yönetmenize imkan sağlar. Gprs ile bir web üzerinden uzaktaki cihazınızı yönetebilirsiniz.

Akıllı Ev Sistemi -> 2 ortak firma ile geliştirme sürecinde bulunduğumuz akıllı ev sistemi ile çok düşük maliyetlere evinizi iphone ve android ile yönetebilirsiniz.

Nasıl Çalışıyoruz
  1. İşe alım süreçlerinde tüm görüşmeler kayıt altına alınır bu çalışma esnasında ve sonrasında bize yapacağımız ve konuştuklarımızın atlanması için çok önem verdiğimiz aşamalardan biridir.
  1. Yaptığımız görüşme ve iş detayı crm üzerine kişi kaydı ile işlenir ve anlaşmaya varılır.
  1. Ödeme ve iş detaylarında anlaşıldıktan sonra artık çalışmaya başlanır.
  1. Çalışma süreci iş takibine işlenen her aşama müşteriye de iletilir.

Ödeme

%50 peşin kalanı iş teslimde...

Sorularınız için
Akıllı ev sistemi için bir kategori fiyatınız var mı ?
Örneğin;
-Kablosuz veya kablolu (oluşacak fiyat farkı ?)
-wifi modüllü
-Alarm sistemli (2 kontak 1 pır)
-2 gaz sensör
-1 kombi kontrol
-bu sisteme kendi başına 24 saat enerji sağlayabilecek ups veya farklı bir kaynak.

Belli bir kataloğunuz yok ise detaylı sistemi pm gönderebilirim.