benimde 1 yıllık bir monster tecrübem oldu .
Müşteri hizmetleri son derece ilgili. Her türlü çözüm yolunu sunuyorlar .
Teknik servis amatördür . Klavyenizi söker yarım yamalak takarlar. Mavi ekran sorunu en sıkıntılı durumdur ve en çok rastlanan hatasıdır .
Benim mavi ekran sorunum vardı Touchpad kaynaklıydı fakat direk anakart değiştiler . Mavi ekranlar halen devam ederken anakart değiştikten sonra birde ısı sorunu bela oldu başıma 1 ayda 3 kez elimle servise götürdüm . Adamlar bir soğutma bloğu takmış acemi adam taksa bu kadar dandik olmaz .Fan üflüyor yarısı boşa gidiyor . Neyseki sorunlarımın bir çoğunu kendim halletim .
Performansları iyidir fakat bu serilerde kasa ince olduğu için ısınma problemi yaşayacaksın oyunlarda . Normal şartlarda sorun çıkarmaz oyun oynarkende soruun çıkarmaz sadece 91-92 dereceleri görürü gpu veya cpu .
4 bin gibi bir bütçem olduktan sonra monstere bakmazdım . Zaten o fiyatlara başka markalar alınabiliyor . Monsterin artık çok fazla espirisi kalmadı fiyatplar artık global şirketlerle yarışır duruma geldi .
Genel olarak baktığın zaman alacağınız monsterin arıza ihtimali yarı yarıyadır, ben alırken şansımı deneyeceğim dedim başka markalar ile o zaman bayağı fark vardı aralarında fiyat olarak. Lakin şansım yaver gitmedi bilgisayarım benden çok serviste vakit geçirdi .
Tabi yıllarca kullanıp sorun yaşamayan insanlarda mevcut .
Sonuç olarak artısını eksisini ölçünce gene alınabilir diye düşünüyorum .