Selam Arkadaslar ,

Bizde bu dertten bayaa etkilendik, 1 aralikta baslayan sallantilar vs 4 aralikta tam vurdu bunu bazi arkadaslar kasim ayi gibi gördüler kimileri aralik ortasi gibi gördüler suan sorun yok diyenlerde tahminim yakin zamanda görecektir...

Bu konuyla alakali benim gözlemlediklerimi sizlerle paylasayim birkere news kayitli arkadaslar bilirler partnerdash da hergün yeni bir degisiklik söz konusu hergün birseyler ekleyip cikariyor google ordan köklü bir güncelleme olasiligini yüksek tutuoyr bu durumda,

yabanci google forumlarini cok arastirdim okudum makaleleri almanca ve ingilizce olarak avrupa ülkelerinden tutunda ortadogu ülkelerine kadar bu sorunu yasayanlara mutlaka denk geldim tüm ülkelerde bu sorun var malum bizim ülkemiz gibi ülkelerde bu sorun daha deyim yerindeyse hard yasaniyor size sunu söyleyeyim misir,tunus,ukrayna,fas, irak, gibi ülkelerde özellikle birebir bizle ayni sorunlardan sikayetci olmuslar hep...

Yine dayanamayip google iralnda tarafindan birilerinden bilgi almaya calistim ama birsey bilmiyorlar piyasadaki bu konudaki uzmanlardanda ses soluk cikmiyor bekleyip görecez bakalim...

benim gözlemledim sorunlar 2 ay öncesine kadar adsense ve analytics sorunlari vardi simdi ise google anahtar kelime görsel ve news tarafinda siralama sikintisi var örnegin site:siteniz.com diyip görsellerden son 1 haftayi secin görsel sayisi 100 tanede ekleseniz 2-3 tane ancak gibi gibi ...

gelisme olanlar buraya veya ne sorun yasayanlar ne yasadigini acikca buraya yazarsa konuyu hepbirlikte cözebiliriz...