Prostavaryo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı satışlar dilerim. 3 sorum olacak. Eğer bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim.



1. Hangi cache eklentileri veritabanına sürekli veri kaydediyor? ve sürekli veritabanına hangi verileri neden kaydetme ihtiyacı duyuyorlar?



2. Bunun sebebi tam olarak nedir? Wordpress'in kendine ait resmi cache eklentisi varken bunun aksi bir düşünce ile yola çıkmanın tam olarak mantığı nedir? WP ile entegre bir şekilde çalışmayan bir sistemin diğer eklentiler ile nasıl uyumlu çalışabilir?

3. Sistemin tam olarak nasıl çalışıyor? Cache oluşturulduktan sonra PHP ile mi caache geitiriliyor yoksa apache üzerinden mi yönlendirme oluyor?
Merhaba, yukarıdaki soruları aynen bende soruyorum.

Ek olarak sizin cache sisteminizde , yeni yorum,post vs. geldiğinde veya üye girişi yaptığında alınmış cache yi mi gösteriyor yoksa cacheleri sıfırlayıp mı gösteriyor. Birde postwievs gibi sayaçlar sizin cachenizde çalışıyor mu ?