demek istediğiniz organize işler şöyle mi oluyor: "radore 10 tl ye ts3 satmanın önünü açan veri merkezlerini hedef alacak bir siber suçlu grubu barındırıyor. onları rakiplerin hattını şişirmek, zarar ettirmek ve iflasa sürüklemek; ardından da o piyasayı ele geçirmek istiyor"
burada sabah 08.20.. belki kahvaltı öncesi algı kıtlığım var.
evet var
Algı kıtlığınızın olup olması bizi ilgilendirmiyor açıkçası ilk önce kahvaltı yapın sonrasında okuyun.Burada teamspeak3 , oyun sunucusu , bir sistem kurulu olabilir burada 10 Tl 20 Tl 1000 Tl diye ayırmak anlamsız.10 Tl hizmet alan kişiye saldıran 1000 Tlye çalışan sisteme de saldırabilir.Bizim hosting sunucumuza , kendi web sitemize gelen radore iplerini hep görüyorum artık radore & sayfanet ip bloklarını banladık.Sunucu satışı yaparken bile artık sizin ipleriniz banlı olarak veriyor var mı böyle bir iş ? Burada 1 kişi size ithamda bulunmuyor kime sorarsanız sorun sizden spoofing çıkışı yapıldığını bilir.Bunuda küçük bir görüntü ile destekleyebilirim.
http://prntscr.com/dnqebo
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:45:32 -->-> Daha önceki mesaj 19:39:32 --
@NexSOFT;
Öncelikle Merhaba Erdem,
Birincisi Engin dediğin kişi 36 yaşında bir büyümüz öncelike saygı amaçlı ticari bir isim ile yazıyor bile olsa buna saygı göstermek zorundasın.
@Zendorx ;
Merhabalar,
Belli ipler üzerinden attack yapılıyor ise öncelikle bunun dökümanını alıp ilgili kurumlara şikayet etmen gerekiyor.
Şunu yapmamanız gerekiyor heyyy bu atak alıyor bu işletmenin sahibi bu hadi bunun üstüne atlayalım gibi bir şey olmaz burada sadece yapılan laflar zaman kaybına sebep olur. İpi kullanan kişi bellidir gerekli bilgi dökümanları vardır. Yapmanız gerekende açık üstede açıklamasını yaptım.
Şimdide hadi bu berkeye atlayalım şunu savunuyor bunu savunuyor diye beni hedef almayın bir ticarete belli başlı kurallar vardır eğer hat üzerinden böyle bir şey var ise dökümanları "sosyal ağlar" üzerinden çözüm üretemezsiniz.
Herkese iyi forumlar ve iyi çalışmalar diliyorum.
Merhaba Berke ;
Saygı göstermek "Abi " demek ile olmuyor.Burada dökümanları , log kayıtlarını kendine ilettiğimizde kontrol edicez diyip ip kapatılıyor sonrasında farklı ipden geliyor.Spoof'un açık olmasının nedeni nedir ? Neden BursaDGN spoof çıkışı yapılamıyor yada neden birileri buradan alıp saldırı yapabiliriz demiyor neden tüm saldırılar radoreden çıkıyor ? Burası bir forum tartışmaya açık bir şekilde herkes görüşünü beyan edebilir.