Hocam öncelikle hayırlı satışlar.
Piyasada popüler olan cache eklentilerinin zararlı olduğunu söylüyorsunuz yanılmıyorsam ? Şimdi bu zarar bütün siteler için geçerli yoksa sadece yüksek hitli siteler için mi ? Benim sitelerimin ortalama günlük tekil hiti 150. Piyasada popüler cache eklentilerinden birini kullanıyorum uzun zamandır ve açıkcası hiç bir zararnı tecrübe etmedim. Yanılmıyorsam bu dediğiniz sanırım yüksek hiti bulunan siteler için. Konuya hakim biri değilim ama şu an ki cache sistemlerinin zararı var demeniz bende merak ve soru işaretleri bıraktı.
Öncelikle şunu belirteyim,
Cache eklentileri sürekli veritabanına tablo ekler ve bu tablolara sürekli olarak veri girişi yaparak sistemi ve veritabanını mahveder. Zaten çalışma sırasında bu eklentilerin dosya veri ve tablolarını sisteminizi nasıl zorlandığını gösteriyoruz.
Biz farklı bir cache yöntemi ile farklı bir yöntem uyguluyoruz. Veritabanınızı sadece WordPress işlemlerinize adapte ediyoruz.
Yani hem siteniz ve hem Veritabanınızı ilk günkü sağlığı ile yeniden tanıştırıyoruz.
Bir yıl sonra baksanız veritabanında karmaşık bir tablo ve gereksiz veri göremeyeceksiniz. Yani optimizasyon yapıyoruz.
CACHE EKLENTİSİ DEĞİL CACHE SİSTEMİ YÖNTEMİ İLE HER DAKİKA VERDİĞİ HUZUR VE RAHATLIK SİZİN KONTROLÜNÜZDE...