Kendi dilinde yazılan bir paragrafı anlamada 50. sırada yer alan ülkemin insanı, Yapay hafiza kullanan yıllardır kendini geliştirmiş, her türlü imkan verilmiş kişilere karşı iş yapmaya mı çalışıyor anlamadım tam.
Bizde yerel arama motoru tutmaz diyenler nerde yaşadığının farkında değil sanırım. Propaganda söylemlerinden dolayı ; Facebook'u youtube'yi twitteri kapatan devlet, Kişisel bilgileri kayıt ediyor diyerek googleye mi engelleyemeyecek ?
VPN'lerin dahi bloklandıgı bir ülkede diğer arama motorlarını Bloklamak ne kadar zor olabilir ki ? Seve Seve kullanmadığın Yerel arama motorunu söve söve kulandırtırlar. O konuda şüpheniz olmasın.
Algoritmayı oluştursunla diyenler. Emin olun algoritmaya dahi gerek kalmaz. Haber kelimesinde 5 tane siteyi seçerler, ne yazsanız onu çıkarırlar.
Sonra devlet destekli genel bloglar açılır. Atıyorum sağlık ile ilgili konular blog.saglik.gov.tr üzerinden işlenir. Sağlık konusu da tamam. Bu bu şekilde devam eder gider.
Sinirlerim geriliyor harbiden artık...