Denemek iyidir ama milyon kere denenmişi denemek zaman kaybıdır, önceki mesajlarında da geçen futbol benzetmesi hatalarla dolu, mesela büyük takımlar futbolcu felan yetiştirmez özellikle FB
Ayrıca not: Önceki mesajlarda arkadaşın tavsiye ettiği videonun sitesi seo şefi'ni bir kaç gün önce gördüm ama şu an yayında olan seo siteleri içinde gerçek bilgi verebilen en iyi site diyebilirim
Bırakın artık title, h1 seocularını gidin gerçek bişeyler öğrenin
Bugüne kadar bulunan şeyler tek seferde mi bulundu yoksa yüzlerce,binlerce kez denenerek mi ?
Futbol benzetmesi yaptım evet ama orada ben FB diye birşey bahsetmedim aslında yaptığın algı operasyonunda kendin hatalısın doğru olan benim.
Ayrıca FB büyük bir takım değil.(Ben kendimde Fenerbahçeliyim.)
Büyük takımlardan kastım Barcelona,Real Madrid,Man.U gibi takımlardı.
Ancak sen anlamak istediğin gibi olaya bakmışsın.
Fenerbahçe bu konu içerisinde acaba paravanı açsam mı açmayamı çalışsam yoksa açmasam mı diyen site sahibine denk geliyor.
Bilgi konusuna gelince sanırım ilk olarak biz burada içeriğin bilgi vermesi ya da vermemesi meselesinde değiliz.Biz söylediklerinde başarılı olabilmiş mi olamamış mı davasındayız.Zannımca olamamış.Kaldı ki içeriği bilgi dolu olan bir site,içeriği bilgi dolu olmayan bir siteyi geçemiyorsa bu ne vahim bir durumdur.
Eğer h1,title seocusu yolunda olsaydım bu tarz girişimlere kalkmam söz konusu olur muydu bence bunu sen bir düşün...