Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Arkadaşlar merhaba, elimizdeki html websiteleri için php yönetim paneli bağlatmak istiyoruz. İşinin ehli sözünde duran ve işini kaliteli yapan herkesle çalışabiliriz.
Şuan elimizde panel bağlanması için 5 tane websitesi var, başlangıçta iki tanesi için iş vereceğiz daha sonra 5 e tamamlayacağız. Websitesi satışı yaptığımız için sürekli çalışabileceğimiz kişiler de arıyoruz.
Uzun süredir sektörde olan biri olarak sözünde durmayan, işini iyi yapmayan çok atan kişilerden bıkmış durumdayım, bu nedenle ücreti mukabilinde gerçekten kaliteli iş yapacak kişilerle çalışmak istiyorum.
İşin detayları:
Panel bağlanacak websileri basit firma siteleridir, yani ekstra bir şey yoktur. Sayfa, galeri, banner, hizmet, ürün, iletişim, blog şeklindedir. Tabi firmaya göre değişmektedir. Genel anlamda bu şekilde anlatabilirim.
Ek olarak şunuda söylemek istiyorum; bazı arkadaşlar, işte biz sıfırdan yazıyoruz, size bir fiyat teklifi hazırlayalım gibi akla hayale gelmeyecek şeyler söyleyip uçuk rakamlar istiyorlar. Hepimiz php panel bağlamanın ne kadar süre aldığını ve aşşağı yukarı fiyatlarını biliyoruz. Kimisi gerçekten kaliteli iş çıkartıyordur ona göre fiyat kesinlikle istenebilir sözüm yok. Ve bende bu fiyatları kabul ederim, ama ciddi kalite peşindeyim bana sorun çıkartacak panel hiç bir işime yaramaz.
Bu şekilde kendimi ifade etmiş olayım, uzun soluklu olarak ta çalışabileceğim düzgün insanlar arıyorum, işinin ehli arkadaşlarla çalışmak için mesajlarınızı bekliyorum. Herkese iyi çalışmalar.