Merhaba,
bu seçimde senin beklentin çok önemli. mesela ben Laptop'dan vazgeçmem. Çünkü her gittiğim yerde yanımda olmalı işim gereği. Ama senin ihtiyaçların farklı olabilir.
Mesela 15"inch ekrandan büyük ekranlarla işim olmaz dersen ozaman Laptop.
Ama büyük ekran olsun. film de izlerim koca ekranlı olsun dersen All in one. Laptopa göre daha iyi bir konfigürasyonu daha uygun fiyata alırsın. Ama All in one ile aynı konfigürasyonda ki bir PC'yi de all-in-one'dan daha ucuz alırsın....
Bir de All in one'ın masaüstüne göre tek avantajı bir kasasının olmayışı ve
daha derli toplu , göze hoş durması diyebiliriz.
Yani eğer laptop almayacaksan ve bilgisayarı koyacağın yer müsaitse All in one yerine PC'den vazgeçme derim. Hem arıza durumlarında PC'ye müdahale daha kolay ve olası parça değişimlerinde daha çok seçeneğe daha uygun koşullarda ulaşırsın. All in one'da donanım sorunlarında PC kadar rahat davranamazsın.
bir de en önemli konu bütçe meselesi. Bir sıraya koyacak olursak hemen hemen aynı ayardaki Pc en ucuz, all in one orta ve laptop yüksek fiyatlı seçenek olacaktır.
Özetle "bence" bütçen varsa Laptop daha mantıklı. Ama all in one 'da karar kılarsan PC seçeneğini bir kez daha düşün derim.
Maksimum bütçeni de yazarsan ben veya başka bir arkadaş daha sağlıklı seçenekler de sunabilir.
hocam konuya ekledim istediğim pcyi yanlız dediğim gibi 1000tl param eksik parayı biriktirip bunu alsam 4/5 sene gidermi bide bu pcyi kulnanan arkadşlr varmı ayrıca yorumun bilgin için tşkler