Çok başarılı proje çalışması ben yerli yabancı neredeyse bütün platformlari takip eden biriyim benzeri ve bu kadar geniş kapsamlı yok şimdiden hayırlı satışlar
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Aslında proje çok daha kapsamlı olarak planlandı ancak bu düzenlemelerin kullanıcı gözüyle yapılan yorumlarla şekillenmesinin daha doğru olacağını düşündüğümüz için böyle bir tanıtım - talep toplama işlemi yapmayı uygun gördük. İlerleyen zamanlarda çok daha başarılı olacağından emin olabilirsiniz.
Taktir'e şayan bir proje diyebilirim. Eklentinin kesinlikle faaliyete geçirilmesi gerekiyor. Şahsen okuyup da keyif aldığım bir anlatım içeriyor. Başarılar diliyorum.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Eklenti ekran görüntülerinde de görüldüğü üzere hazır sayılır. Son kontrolleri yapmak ve bu sırada da sizlerin görüşlerinden faydalanmak istedik. Böyle yorumlar görmek bizi çok sevindiriyor.
İyi görünüyor, başarılar.
Teşekkür ederiz, size de çalışmalarınızda başarılar dileriz.
Çok başarılı bir sunum olmuş. Takipteyim.
Çok teşekkür ederiz, desteklerinizi görmek bizleri çok mutlu etti.
Güvenlik eklentilerinde hep seo olayını merak ederim. Arama motorlarının aksiyonlarını nasıl değerlendiriyor? Ters bir hareket, engelleme vesaire seoya zarar verir mi? Bu tür durumları nasıl değerlendiriyorsunuz?
Eklenti hazırlanırken tanıtım metninde de görebileceğiniz üzere iki farklı koruma yaklaşımı üzerine inşa edildi. Bu yaklaşmları izah etmeden önce şunu belirtmekte fayda var,
Easecurity (en azından şu an için) hiçbir şekilde inisiyatif alarak sizin yerinize işlem yapmaz. Yaklaşımlara göz atacak olursak:
Temel koruma modülleri zararlı yazılımlar sisteminize sızmadan önce gerekli güvenlik iyileştirmelerini yapmayı ve daha önce sisteme sızmış olabilecek zararlı yazılımları tespit etmeyi amaçlar. Bu işlem sadece yönetim panelinde modüle ait sayfadan yönetilir. Kullanıcıların veya arama motoru botlarının görüntülediği alana hiçbir yansıması yoktur.
Anlık koruma modülleri yapılan saldırılara direkt müdahale etmeye olanak sağlayan modülleri içermektedir. Bu yönetici hesabını ele geçirmek isteyen bir saldırganı pasifize etmek, içerik kopyalamasını istemediğiniz bir botu veya sürekli spam yorumlar gönderen bir IP adresini engellemek şeklinde olabilir. Burada SEO'ya etki edebilecek tek tehlikeli durum arama motorlarına ait (botların kullandığı) IP adreslerini engellemek olabilir. Ancak bu Easecurity'nin kendisinden kaynaklanan bir sorun olmayıp tamamen kullanıcının bir hatası sonucu gerçekleşebilir. Daha önce de belirttiğimiz gibi
Easecurity (en azından şu an için) hiçbir şekilde inisiyatif alarak sizin yerinize işlem yapmaz.
Ek olarak bir IP adresinin gerçekten Google, Yandex, Bing gibi arama motorlarına ait olduğunu doğrulamak son derece kolaydır.
bkz: Googlebot'u doğrulama bkz: Robotun Yandex'e ait olduğunu nasıl anlayabilirsiniz bkz: Verifying Bingbot
olursa neden almiyim türk malı olsun en iyisi olur
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Desteklerinizi görmek bizleri çok mutlu etti.