gokmenm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mobil 320x100 reklam eklersem eğer, Masaüstü sürümdede mobil reklam gözüküyor. Çümkü temam aynı zamanda mobil uyumlu. Hem mobil hem masaüstü uyumluluk için esnek seçmem gerekiyor. esnek reklamın amacıda bu sanırım. Bilemiyorum tam olarak.

uyarın için çok teşekkür ederim. Dediğin gibi reklam tıklamaları artmış. linki kaldırdım. Fakat 250x250 de sorun oluşturur sanırım. benim düşüncem cinsel içerik kaynaklı olabilir yönünde artık.
Birde o sayfada çok miktarda resim vardı. o resimler ile reklamlar çok sık yanyana gelmiş olabilir belki diye düşündüm.

Geri dönüş yapmanıza gerek yok diyor google mailde. düzeltin diyor sadece.
İnsanın aklına çengel takıp bırakıyor.
Biliyorsunuz biz her ne kadar Googlenin muhafazakar yapısını anlamıyor olsak ta Google bu tarz konuları kelime kasmak değil de bilgi içerikli bile olsa hoş gözle bakmıyor. İçerik bilgi verir gibi göründüğü için uyarıyı reklama yapmışlar yoksa burada asıl amaçları senin dikkatini o sayfaya yönelttiler ve belliki sana ayağını denk al demişler. Burada senin dikkat etmen gereken şey Site ya da Hesap ihlali uyarısı almadan Googlenin istediklerini yapman. Mutlaka bu değişiklik gelirini de etkileyecek ancak bu durumda reklamı değiştirmek durumundasın.