orcunokan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@atkhosting dediği gibi mobil en üstte sabit, esnek değil 320x100 reklam formatını ekleyin ve tekrardan inceleme isteyin. Sorun çözülecektir. Diğer reklam birimlerinde bir sıkıntı yok.
Mobil 320x100 reklam eklersem eğer, Masaüstü sürümdede mobil reklam gözüküyor. Çümkü temam aynı zamanda mobil uyumlu. Hem mobil hem masaüstü uyumluluk için esnek seçmem gerekiyor. esnek reklamın amacıda bu sanırım. Bilemiyorum tam olarak.

orcunokan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@atkhosting dediği gibi mobil en üstte sabit, esnek değil 320x100 reklam formatını ekleyin ve tekrardan inceleme isteyin. Sorun çözülecektir. Diğer reklam birimlerinde bir sıkıntı yok.
nazar1973 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sitenize Mobil testten baktım bana göre ihlal yok ancak bu aralar bu ihlal uyarısı herkese geliyor. Bakın Adsense politikaları bize bu resimdeki şekilde olabilir diyordu ancak şimdi Adsense Türkiye uzmanları buna dahi ihlal uyarısı gönderiyor . Kardeş her yerde olduğu gibi burada da çok kötü niyetli insanlar var sen şimdi birde ihlal edilen sayfanın linkini paylaştın ki emin ol böyle kişiler reklamlarına tıklayarak geçersiz etkinlik oluşturmaya çalışaaklardır. Daha önceden burada bunları yaşayan bri olarak sana tavsyem siteni belli etme linkini kaldır. Reklama gelince bize göre ihlal olmasa da değiştirmekten başka şansın olmadığı için 300+250 reklam yerine 250+250 reklam birimi ekleyebilirsin.

uyarın için çok teşekkür ederim. Dediğin gibi reklam tıklamaları artmış. linki kaldırdım. Fakat 250x250 de sorun oluşturur sanırım. benim düşüncem cinsel içerik kaynaklı olabilir yönünde artık.
Birde o sayfada çok miktarda resim vardı. o resimler ile reklamlar çok sık yanyana gelmiş olabilir belki diye düşündüm.

Geri dönüş yapmanıza gerek yok diyor google mailde. düzeltin diyor sadece.
İnsanın aklına çengel takıp bırakıyor.