gokmenm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar,

Sitemde Adsense ihlali varmı diye değişiklikler yapmaya başladığım sırada,
aynı dakikalarda googledan ihlal maili geldi.

Ben masaüstü ve mobilde sorun göremiyorum.
Sizce sorun var mı?

Mesaj söyle:

Bu bir uyarı mesajıdır. AdSense hesabınızı AdSense program politikalarımızla uyumlu·hale·getirmek için yapmanız gereken işlemler·vardır. Aşağıda, yapmanız gereken işlemlerle birlikte, ek bilgiler sunduk.

Etkilenen web sitesi: medyatv.org

İhlalin söz konusu olduğu örnek sayfa: http://www.medyatv.org/cinsel-iliski...-8-degisiklik/

Yayıncılar, Google reklamlarını, reklamları herhangi bir yöntemle gizleyecek şekilde uygulayamaz. İyi bir kullanıcı deneyimi sağlamak için, yayıncıların Google reklamlarını site içeriğinden açıkça ayırmaları önemlidir. Bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, reklamın mobil cihazlarda içeriği ekranın alt kısmına itmesi ve mobil uyumlu bir sitede ekranın üst kısmına 300x250 boyutlu veya daha büyük bir reklam biriminin yerleştirilmesi bu kural kapsamında yasaklanmıştır.

Öneriniz var mı ?
yazının başında hemen sol tarafında 336x280 var bende aylardır hiçbir sıkıntı yok yalnız şöyle bir şey var hocam daha önce uyarı aldıysan aynı birimden tekrar Google aynı uyarıyı hatalı bir şekilde gönderebiliyor. Senin site de sorun göremedim. Sen çözüldü olarak işaretle diğeri seç gönder eğer tekrar uyarı gelirse o zaman problem var demektir ki. 300x250 yi sol tarafa yaslamanı tavsiye ederim.