Suç konuyu açanda değil moisaytasarım gibi arkadaşlarda! Adam 2yıllık üye 0 ticaret puanı var sen 6 aylık üyesin 8 ticaret puanın var ama hiç işkillenmeyip direk emeğini peşkeş çekiyorsun! Forumda yazılı olmayan bir kural vardır ticaret puanına göre işlem yapılır! 2 yıllık üye 0 ticaret puanı olan bir adam gelip burda ödemeyi peşin yapmam dediğinde gerektiği cevabı vereceğine hak veriyorsun!
Siz benim tasarımcı kimliğine laf edemezsiniz. @icer arkadaş ikinci yazısında son derece haklı ama ben onu demek istemedim. @zefirgrizan siz benim nasıl çalıştığımı ne tür işler yaptigimi bilemezsiniz. Arkadaş ödemeyi önce ya da sonra istemesi benim için önemli değil.ben zaten daima iş sonunda alirim. Ben tek tasarımcı ile anlasildigi surece buna saygısızlık demem. Ödemeyi iş sonunda almamda benim için sorun değil ben tasarımlarına guvenirim. Eğer arkadaş beni yarı yolda birakacaksa ben değil o kaybeder. Ben o tasarımı editler başkasına satarım. Ama o benim tasarımlarından mahrum kalır. Siz eğer tek tasarımcı ile anlaşılmasına rağmen bunu saygısızlık olarak kabul ediyorsanız tasarımlarınıza güvenmiyorsunuzdur. Güvenmiyorsaniz ve yeteneğiniz de yoksa burada zaten işiniz yoktur. Ben burada 6 ay değil 10 yıl da bulunsam yine de yaptığım işe bakarim.