OkyanusMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurulum konusunda ücretli yardımcı olabilirim.
teşekkür ederim. şuan 2 temayı buldum test edip hoşuma gidenin orjinal temasını indirip tüm özellikleri ile kurabilecek birine ihtiyacım olacak ozaman sizden yardım alabilirim.

staticiation adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurulum konusunda ben de yardımcı olabilirim.
sizede teşekkür ederim. şuan 2 temayı buldum test edip hoşuma gidenin orjinal temasını indirip tüm özellikleri ile kurabilecek birine ihtiyacım olacak ozaman sizden yardım alabilirim.

HasanCem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende kurulumda yardımcı olabilirim ŞAKA GİBİ

Adam temayı ucuza getirmek istiyor siz kuruluma ücret talep ediyorsunuz.
Arkadaş nedir bu hemen çıkar peşinde koşma durumu yahu....
hasan bey çok teşekkür ederim. şuan 2 temayı buldum ama kurulum yaptırmam lazım hangisinin paneli hoşuma giderse onun orjinalini satın alıp türkçeleştirmesini yaptırmam lazım o konuda yardımcı olursanız sevinirim.

kurulum konusunda veya daha sonrası için de bazı yerlerinin değiştirme konusunda.

wdelen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim bazı özel günlerde indirim yapıyorlar. Mesela geçen black Friday de Çoğu temanın fiyatı yarısına düşmüştü. Şimdi de yılbaşı dolayısıyla bir çok temada indirim başladı belki senin beğendiğin temalarda da kampanya olabilir ama bunun dışında kupon kullanımı maalesef mevcut değil
öğrendiğim iyi oldu sağolun. ben 2 temayı bazı r10 üyeleri sayesinde buldum. onları test ettikten sonra orjinalini satın alacağım o indirim günlerine denk getirtmeye çalışacağım.

AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Themeforstta ve envato sitelerinde kupon kodu vb bulunmuyor. İndirimli alabılecegınız zamanlar black friday, cyber monday, yılbaşı vb.

teşekkürler.

OkyanusMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
CihanTurk Hasan bey bedavaya yapacakmış sorunsuz bir şekilde bence temayı satın alabilirsiniz bir nevi indirim almış oldunuz.

Sonuçu burdan da paylaşırsanız seviniriz. Herkes eminim ki sonuçu merak ediyordur.
sağolsun ama şuan 2 temayı test edebilmem için yardımcı olsa yeter. orjinalini kurduttuğum zaman zaten yaptığı için emeğinin karşılığını vererim. hasan bey iyi niyetiyle yardımcı olmak istemiş sağolsun.

StyleWaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yılbaşını bekleyin hocam.
teşekkürler...

arkadaşlar temaları buldum şuan bu 2 temayı test etmem lazım. ama tüm özellikleri ile kurmam lazım. o konuda yardımcı olabilir misiniz.? normal blog teması olsa kendimde kurabilirdim ama özellikli tema olduğu için kendim beceremem.

ben bu temalarda en çok istediğim şey.

harita özelliği, kişilerin üye olma özelliği, ilan ekleme özelliği, ücretli veya ücretsiz paket ekleme özelliği.

kısacası demodaki tüm özellikleri görmem lazım. daha sonrada isteiğim işe uygunsada temada düzeltme çalışmasına gireceğim.