ArdaEgridere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha geçen gün benden ufak askerler şehit oldu hiç onların ailelerine karşı ne yardım toplandı ne yürüyüş yapıldı.fakat elin arapları için yardım toplanıyor ülkemize alınıyor üstüne böyle sosyal medyada onlara destek olunuyor.fakat benim türk askerime bunların hiç biri yapılmıyor.helal olsun size başka birşey demiyorum.
Hocam yanlış düşünüyorsunuz. Siz bu forumda dolaşmaktan gündemden bi habersiniz sanırım. Vatanı için can veren askerlerimiz için ülkemizin bir çok kentinde gösterişler yürüyüşler düzenlendi. Halen düzenlenmekte. Evi olmayan şehit ailelerine ev alındığını yardım eli uzatıldığını gördük. Belkide bilmediğimiz binlercesine bu milletin vefakar insanları ne yardımlarda bulunmuştur. Bu millet merhametsiz değildir. Gerek maddi gerekse manevi her zaman şehidine sahip çıkmıştır. Bu söylediğini ben şahsen kesinlikle kabul etmiyorum.

Elin arapları diyerekte merhametsiz olmayın. Arap olması önemli değil. Onlar insan.

Evet bu millete helal olsun. Hem şehidine unutmuyor sahipleniyor, hemde evinden yurdundan olmuş özellikle zavallı, mazlum, aç biat, hastalık içerisinde kalmış insanlara sahip çıkıyor.