Arkadaşlar merhaba,
Balıkesir edremit bölgesinde ikamet ediyorum. Zeytin ve zeytinyağı satışı yapacağım internet üzerinden marka tescilim ve dükkanım mevcut. Ancak başka mahsüllerde satayim istiyorum başka firmalardan tedarik edip satabilirmiyim. Hatta yağı bile başka yerden alıp memlekettengelsin gibi sadece tedarikçiler ile çalışabilirmiyim?
Kafam almıyor nasıl olacak aydınlatırmısınız kdv fatura vb
Merhaba hocam.
Sizin sektörü bilmem ama ben kendi satış yaptıgım ürünlerle alakalı yazayım.
Ben bir kaç alanda satış yapıyorum, öncelikle ne satıcam
ÖRNEK: Sağlık Ürünleri, bunu toptancıdan alıyorum ve çalıştıgım kargoya hepsini yolluyorum ve ondan sonra satışa başlıyorum.
Tekrar
ÖRNEK: vermem gerekirse, siparişleri alıyorum ve kargo şirketime listeyi atıyorum onlar faturasını ve sevk irsaliyesini kesip kapıda ödemeli şekilde yolluyorlar.
Ben ödemelerimi pzt ve perşembe günleri alıyorum.
Benim kargo şirketim, ptt, sürat, yurtiçi, ve aras kargo ile calışıyor.
Şimdi şuda var bazı firmalar var
ÖRNEK: Ben gecen ay sac düzleştirici tarak sattım, bunu direk firmadan anlaştım. Ben sadece satış yaptım sipariş listemi yolladım onlar yolladılar ve her teslim olan ürünün parasını her cuma aldım.
Yani konunun özeti şudur, siz ürünü uygun fiyata bulun, daha sonrasında pazarlayın elinizi bile sürmeden sadece her hafta paranızı alın.
Bunun dışında kendi iş yeriniz varsa, ürünü uygun fiyata bulun sonrasında tüm kargolarla şahış şirketi anlaşması yapın fakat bu biraz masraflı fatura ve irsaliye ayrıca her ürünün takibi tam bir dert.
Bunu aracıyla yaparsanız siz sadece sipariş toplar ve listenizi kargonuza yada toptancınıza yollarsınız, onlar gerek yola cıktı
(Sms) gerekse müşterlerinizi arar bilgi verirler.
Bu konuda yardım isterseniz pm veya skype ekleyebilirsiniz seve seve yardımcı olurum ülkemin güzel insanı