relampago adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günde 5k kişinin girdiği internet sitem 15 günden beri her gün biraz daha düşüyor. Şuan 1k ya kadar trafiğim düştü. Neredeyse tüm kelimelerde 2-3. sayfaya gittim. Zararlı backlinkleri kaldırdım, içerik girmeye devam ediyor fakat düşüşü naptıysam engelleyemedim, sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar link vermedim daha olumsuz bir durum olmasın diye, bu konulardan anlayan arkadaşlar yazarsa site adresimi pm olarak gönderirim.
Steven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanki beni anlatmışsın arkadaşım. Bende 20k sitem 7k ya düştü 15 günde her gün ufak ufak düşüyor. İçerik ne ile alakalı acaba site adresini pm den yazar mısın? Bir çözüm bulursak yardımlaşırız.
AYNI biz 10k sitemiz şuan 2k hite düştü ... birçok anahtar kelimede yok oldum.... TBM 0.14 den 0.06 lara düştü kafayı yemek üzereyiz. Ekip olarak çalışmaya devam ediyoruz ama bizi yaşatan bir kelimede 8. sırada iken şuan o kelimede yokuz uçtuk ilkk 500 de yokuz. Ne oluyor manuel spam yok güvenlik uyarısı yok hata mesajı yok... forumdan aldığım alexa ilk 3 k haricinde tanıtım yazım bile yok başka spm linklri geçtim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:35:07 -->-> Daha önceki mesaj 16:32:55 --

dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu yabancılar demiyor ki, google politikalarını okursanız zaten orada da yazıyor. Çok fazla içerik, çok fazla hit demek değildir. Her konuyu yazayım hitim artsın mantığında olanlar sitesini çöplüğe çeviriyor ve bir zaman sonra ya spam yiyor ya da hitleri 5 kat düşüyor.
sitemizde 800 makale var hepsi 120-400 kelime aralıgında ve hepsi özgün konularda. aynı düşüşü yaşıyorum