efexor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana da mantıklı geldi. Dün analitik ile baktım ve hit almayan sayfaları silip alakalı daha sağlam sayfalara 301ledim. Zaten ben o alt dandik yazıları sağlam olanları desteklemek için ve linklemek için girmiştim.

Birşey daha geldi aklıma. O zaman şu durumda sürekli yeni içerik girip siteyi şişirmektense bir yazıyı uzatmak daha mantıklı gibi görünüyor. Ne dersiniz?
Bu forumda sizin gibi tekrar bir görüş bildiren kişiler oldukça hem kalite artar, hemde bu yorumları okuyan bir çok kişilerde fayda alacaktır.

Makale uzunluğunda, dünya da (backlinko) gibi seo konusun da kendisini çok fazla geliştirmiş kişiler 1900 kelime üstü yazın demektedir.

Ama şunları özellikle vurguluyor. Sadece kelime uzun yapmak fayda vermez. Burada ki yazının uzunluğu bize daha fazla LSİ olarak kelimeleri yerleştirmemiz için çok fayda sağlar. Bunu yabancılar vurguluyorlar.

Bu işlem google da, kendi sürekli deneylerimde şöyle işlendiğini gördüm(Benim tezim bu kısım). Şüphesiz güncelleme üstüne link alım olsun veya olmasın bir algoritması var. Yani var olan içeriğin içinde değişikliklerde hiç yoktan iyidir. (Cümle ekleme değiştirme vs.) Uzun içerik (Çok fazla alakalı) olan gerek resimler gerek videolar ve insanların etkileşimleri çok iyi bir şekilde artı rol oynuyor.

Özetle gerçekten çok önemli bir konu bu meseleler. Bir ucu keyword research dahil geniş bir alana gidiyor. Ama yabancılar uzun makalelerde birden fazla sorguya hedefler sağlayarak sayfalarının çok fazla hit almasını sağlıyorlar.

Tekrardan iyi forumlar.