Arkadaşlar herkese merhaba.
Yabancı siteleri uzun zamandır inceleyip, piyasayı takip ediyorum. Aliexpress'ten alınan ürünleri uçuk kâr oranlarıyla satan arkadaşlar mevcut. Bir paypal hesabı, bir shopify üyeliğiyle yarım saatte aktif satış yapabilecekleri site açabiliyorlar. Biz Paypal kullanamadığımız için ödeme alma olayı neredeyse imkansız gibi bir şey. Türkiye'deki sanal pos firmaları da şirket kurmamızı istiyor, haliyle herkesin ha deyince yapabileceği bir iş olmaktan çıkıyor bu. Dropship olayına girmek istiyorum ancak uzun süredir yurtdışından kolay bir şekilde ödeme alabileceğim bir yönteme rastlamadım. Aramızda eminim bu işle uğraşanlar vardır. Yabancı dil var, ingilizce site var, bir paypal hesabımız malesef yok. En son çare olarak yurtdışında banka hesabı açma olayını deneyeceğim gibi görünüyor. Öncelikli olarak, yurtdışına çalışan arkadaşlar, yurt dışından nasıl ödeme alıyorsunuz? Freelance çalışan arkadaşlar Payoneer falan kullanarak işlerini hallediyor da bu işi otomasyona dökme olayı çok zor. Kimse Paypal, Visa ya da MasterCard logosunu görmeden ödeme yapmak istemiyor. Forumda ve de nette aradım, bu işle ilgili bilgilendirici bir tartışmaya rastlamadım. O yüzden bu konu dropshipping konusu olsun. Saygılar.