Benim eşim ile aramızı abimin eşi yaptı, eşimde abimin eşinin kardeşi olur . bir sefer söylediler bana olmaz dedim evlenmek yoktu niyetimde. daha önce eşimle normal arkadaş gibi uzun süre mesajlaştık falan sonra olay evlilik boyutuna gelince kayınpeder istememiş , tabi benimde pek evlilik niyetim yoktu . sonra ole bi iletişimimiz kesildi. ondan sonra araya 3 kız sıkıştırdım . bir gün artık evlenmemin vakti geldi dedim içimden tabi 😂
anamda o esnada benden habersiz lobi çalışmalarına başladı. bir ilginç ve komedi filmi gibi oldu bir kız isteme geçti başımdan . olmaz dedim cıktım ordan . sonra yengem gene bana kız kardeşinden bahsetti onada benden iki tarafta razı bende kapı kapı kız aramaktansa ayağımdaki kısmeti değerlendireyim dedim . yengem sen kızı ikna edersen bu iş olur dedi ama babası daha önce karşı çıkmıştı . neyse ver hele şu numarayı dedim bu iş bende ama sen babanı ikna kısmını düşün . ha babanıda hallederim ama başlık parası alırım senden kendime dedim neyse işte öyle babasından gizli bir kaç ay görüştük falan filan derken babasınıda hallettik tabi babası bizim konuştuğumuzu bilmez . bu kız isteme mevzumu uzun uzun yazardım ama tabletten yazmak zor oluyor hatırladıkça kendime gülerim . allahtan kafayı kullanıp fazla kız isteme mevzularında sürünmedim . şu an mutluyum 13 aylık bir kızım var
gülüşü yeter resminide atıcam bulursam .