Dostserver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle bu davranışınız için tebrik ederim. Sizin gibi güzel insanlar çoğalır insallah.

Bir mamanın içine gizleyerek verebilirsiniz. Köpek ne yer ne sever derseniz açlıktan herşeyi yer muhtemelen. Sucuk içine olabilir söylediğiniz gibi.
Bugün şunu aldım

Migrosta şarküteride çalışan elemana sordum sucuk mu alsam filan. Bana bunu al içine at dedi. Toz haline getir filan. Kıvamlı bir mamaymış. Pek aklıma yatmadı ama deneyeceğim bakalım. Çünkü toz haline gelince sanırım kokusunu beğenmiyorlar. Bugün köpekçiği göremedim. Yarın öğlen gibi bakacağım. Bulacağıma eminim. Deneyeceğim bakalım. Bu işe yaramazsa sosis veya sucuk mantıklı. Teşekkür ederim.

medkir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kedi mi köpek mi ?
Sevimli bir köpek

Ulath adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok basit bir kaç yöntemi var .

Şimdi kasaplara gidiyorsun tavukların artıkları oluyor . Bunları alıyorsunuz . Bunu pişmeden yedirmeyiniz. Pişme derken şunu demek istiyorum . Yani o aldıklarınızı haşlayın .Sonra o ilacı parçalara bölerek o tavuk suyunun içine atabilirsiniz.

Diğer bir yöntem Whiskas Konserve Yetişkin bundan alınız içine atın .

Son yöntem balık .Eğer vereceğiniz kedi ise kedilerin en sevdiği balık tekir balığıdır . Bu şekilde yapabilirsiniz . Daha başka aklıma yöntem gelmiyor .
Hocam bugün wiskaslara baktım. 2 çeşidi var. Konservede satılanlar parçalı. Birde ince plastik poşetler içinde satılan daha çok akıcı cinsi vardı. Kararsız kaldım. Bende bunu aldım.

Tam toz haline getirmeyi düşünmüyorum ama minik parçalara bölüm mesela 5-10 parcaya bölüm içine atmayı düşünüyorum bu şekilde yiyebileceğini düşünüyorum . Tabi bir kap bulacağım geniş. YArın deneyeceğim. Toz olunca o kötü kokuyu çakıyorlar çünkü. Eğer buda işe yaramazsa peynir veya sosis veya sucuk denicem

Erebus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Duyarlılığınız için gönülden kutlarım.
Teşekkür ederim.

acupato adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hapı top haline getirip bir parça peynirle karıştırın yutar. Ben kendi köpeklerime bu şekilde veriyorum ve sorunsuz yutuyorlar.
Peynirle denemeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Webcontroller adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sosis alıp içine koy yerler. Ben öyle yapıyorum.
Sosis ve sucuk mantıklı gibi. İçine gizlersen bir kerede yutar gibi geliyor. Sucuk en mantıklısı. Bakalım yaş mama işe yaramazsa onu deneyeceğim. Birde şu var hapın bol su ile alınması gerekiyor bu yüzden ben yaş mamalarla veya sıvı gıdalarla vermeyi düşündüm ilk.

Tymsah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eşimle bir uyuz 6 7 aylık köpeği bizde mahallemizde ilaçla tedavi ettik. En basit yol sosin içine gömün ilacı ve birden yemesini sağlayın. Farkedince yemiyordu bizim mahalledeki. Birde uyuz ilacı canlarını yaktığı için birdahaki sefere zorla ağzına tıkmak zorunda kalabilirsiniz.Çünkü kaçıyor seni tekrar görünce. Ama şimdi zorlada olsa iyileştirdik ve mahallemizde bakıyoruz kocaman oldu Büyük haz duyarsınız emin olun iyileşince. Bu arada duyarlılığınız için ayrıca kutlarım
Sosis bazı köpekler seviyor bazılarıda hiç sevmiyor. Deneyeceğim.

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Tüm yöntemleri deneyeceğim. Gelişmeleri yazarım. bu arada teşekkürler tekrardan. Çok güzel cevaplar geldi. Sağolun.