Bot Marketi ile ilgili adım adım konuları incelediğimizde aşağıdaki şekilde gibi anlıyorum.
- Üyelik satın al (paketlerden biri seçilecek, hizmet alacak domain adedi belirlenir)
** Üyelikte upgrade imkanı var mı? Bu durumda fark mı ödeniyor. (aslında her pakette fiyat / domain yaklaşık aynı. domain başına 30 TL gibi. Ama nedense Platin pakette 40 TL

- Üye olduktan sonra belirttiğiniz 250 botu da kullanabiliyor muyuz yoksa botları seçtikten sonra satın mı alıyoruz? Satın alıyorsak her botun fiyatı nedir? Yoksa botların standart bir fiyatı mı var?
- Satın aldığımız bot için 30 gün güncelleme garantisi var. 40'ıncı gün botta sorun çıkarsa ek ücret ödeniyor.
- Botta sorun çıktığında destek ücreti nedir?
- Yeni bot yazdırılmak istendiğinde fiyat nedir? Yeni yazdırdığımız botu hemen diğer kullanıcıların da satın alması için markete koyuyor musunuz? Yoksa belli bir süre o bot tamamen bize özel mi kalıyor?
- Takipçi özelliği yok demişsiniz. Bu durumda içerik çekilen siteye yeni içerik eklendikçe bundan nasıl haberimiz olacak? Bunu elle mi yapacağız?
Aklıma gelen sorular şimdilik bunlar.