mertce61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alıntı :
Anlık ziyaretci 15k-20k demek günlük 1-2 milyon ziyaretci yapar.
Her 50 ziyaretci de 1 satış diyorsunuz. 1 milyon ziyaretcide 20.000 adet yapar.
Ama günlük kargo çıkışınız 600-700 adet.
Bu nasıl bir tezat tır.

Facebook'da sürekli sponsorlu reklam verebilen biriyim yüksek bütçelerle. Sisteminize kayıt olmayı düşünüyordum. Ama bir terslik var gibi geldi bana. Detaylı açıklama ile aydınlatırsanız sevinirim.
Hocam 25000 küsür yayıncımız var, kimixi x y z ci pop up açıyor kimisi banner koyuyor, kimisi toplu mail atıyor, kimisi facebook veya adwords dan reklam yapıyor kimiside exoclick popads gibi firmalardan anlık 1000 2000 online trafik çekiyor tüm bu ziyaretçilere yetecek alt yapıyı kurmuş olduğumuzu belirttim.

şuanki günlük kargo çıkışımız 1500 1700 arasındadır.
Ortada bir tezatlık yok, fesatlık var

Facebook da sponsor reklam açarak aylık 5000 tl bütçe ile reklam yaptığınız da 15000 tl kazandıran alt yapı sunuyoruz. ve biz 2010 yılından beri aktifiz, konumuzda 371 küsür olumlu yorum var, medikalize sisteminin bu günkü değeri 2 milyon TL. 1.3 milyon teklif geldi satmadım.

Böyle bir sistem varken gelip konuya tezatlık var dersen ben dahil herkes olayın tezatlık değil fesatlık olduğunu görüp güler.

Bizimle çalışmak istersen www.medikalize.com.tr ye üye olman yeterlidir facebook da reklam açacaksan sana özel domain tahsis ederiz o domain üzerinden reklam açarsın, istersen cloaker sistemide kullanabilirsin.

Bol kazançlar dilerim. Saygılar.