En iyisi direkt Youtube'a bir mail atıp sorayım. Tatmin edici bir cevap verirlerse buraya da yazarım. Merak eden başka arkadaşlar olursa öğrenmiş olurlar.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan 17-12-2016 mesaj 00:14:45 -->-> Daha önceki 16-12-2016 mesaj 23:52:50 --
kesin bir sayı yok.50-100-200 e kadar yüklediğim oluyor.
yalnız 200 civarı denediğimde kanal da index sorunu oluyor ve izlenmiyor.
bir nevi spam yemiş oluyoruz.tavsiyem son güncellemelerden sonra kanala videoyu at geç,kazanırsa kazanır ayakları geride kaldı...100 videolu bir kanal mı hazırlayacaksınız,20-20 atın ...
Hocam günde o kadar video yüklüyorsunuz ve kanalınız kapanmıyor mu? O bahsettiğiniz kanallar kaç aydır var?
Benim her gün 10 video attığım bir kanalım vardı, 4 ayı dolmadan spam yüzünden kapandı. Nedeni tam olarak bu mudur bilmiyorum ama beni şüpheye düşürdü bu durum.
Videoları 4-5 sosyal paylaşım sitesinde otomatik paylaşan bir sistem de kullanıyordum ama işte kapanma nedeni tam olarak ne onu söylemiyorlar. Otomatik paylaşım olayını tamamen bıraktım zaten de gündelik maksimum video yükleme sayısını da öğrenmek istiyorum. Youtube'a sordum bakalım ne cvp verecekler.