Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam,

Hocam siz klimayı ortadaki kolona sanırım taşımak istiyorsunuz. Klimanın uzunluğu kolondan daha büyük göze hoş gelmeyecektir. Ayrıca sarsıntıdan gürültülü çalışacaktır. Yanlarını kartonpiyer yaptırabilirsiniz. Hortumu uzatabilirler sıkıntı çıkmaz. Klimayı söktürmeden önce mutlaka gazını toplatın. Kurulumdan sonrada vakumlama yaptırın.
ortadaki olmazsa sağ taraftada uzun duvar mevut lakin borular duvarın içinde geçmek zorundaki görüntü kirliliği olmasın buda yıkıp dökmek demek yada borular için özel sistem yapılırmı bilmiyorum çünkü buhaliyle 1 saattir çalışıyor oda sıcaklığı 18 dereceden 19 dereceye anca çıkabilidi hiç bi değişiklik olmuyor anlıycağınız birde siz bilgilisizin sanırım bu konuda benim klima arçelik invertech klima bu sene aldım inverter diye aldık bunlar yanlış getirmiş bu model çok eski modelmidir tam bilmiyorum + sıcak moddayken 7-8 dk ısıtıyor sonra kendini beklemye alıyor 1 dk civarı sonra tekrar ısıtmaya başlıyor lakin ısıtmaya başlamadan soğuk hava üflüyor 5 sn kadar sonra ısıtmaya geçiyor