ketenci59 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sisteminiz mükemmel yorumlarıda okudum gerçekten saat gibi işleyen sisteminiz var Allah bozmasın. Size sorum olacak hep yaptığım için soruyorum birazda bunu neden bilmiyorum ama ref ile siteye girdi diyelim sonra refi silip o şekilde girdi ve almak istedi yine refli şekildemi geliyor session veya cookie ile tutuluyormu yani bunun önlemini alıyormusunuz çok tuhaf soru oldu ama sormak istedim. araştırıp en kısa zamandada başlamak istiyorum.. iyi çalışmalar
Hocam güzel iltifatlarınız için teşekkür ederim.
Malumunuz üzere satış ortaklığı - affiliate marketing konusunda lider konumdayız ve devamlılığı sağlamak için de elimizden geleni yapıyoruz.
Sizin gibi bunun bilince olup bizden övgüyle bahsedenler olunca daha da mutlu oluyoruz.

Sorunuza gelince soruyu anladım, siteye ref ile girince sistem sension ve cookie tutuyor daha sonra refsiz girse dahi o önceden girdiği ref ile geliyor sipariş böylece hak geçmemiş oluyor yani kazancı yine size yansıyor.

Bol kazançlar dilerim hocam.

Bu arada google adwords a günlük 200 tl üzeri bütçe ile reklam açmak isteyenlere özel domain ve sistem tahsis edilmektedir.
Aynı zamanda facebook da günlük 500 tl ve üzeri bütçe ile reklam açmak isteyenlere de özel domain tahsis edilmektedir.
Çünkü paneldeki mevcut domainler çok kişi tarafından kullanıldığı için facebook tarafından mimlidir fakat reklam yapacak bütçesi olanlara tarafımızca özel domain verilmektedir.

Saygılar.