jackspow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ek olarak şunu söylemek istiyorum. İtiraz ederseniz bu itirazın karara değil hagb'nin bozulmasına yönelik yapılabilir. Yani ben hagb istemiyorum hükmüm açıklansın varsa cezam kesinleşsin istiyorum. Böyle yaparak kararı temyiz edebilirsiniz ama risk. Karar bozulmazsa ceza infaz olur. Bence 5 yıl içerisinde mahkemeye intikal edecek herhangi bir suç işlememeye dikkat edin herhangi bir sorun olmaz. Hagb kararı sicilde gözükmez sadece detaylı arşiv taramasında görülebilir. 5 yıl sonra arşivden sildirebilirsiniz.
kryburn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış yönlendirmeler yapmayalım lütfen arkadaşlar. Aynı suçu değil taksirli suçlar haricinde HERHANGİ bir suçu 5 yıl içerisinde işlememesi gerekiyor. İtiraz süresi de 15 değil, 7 gündür.
AhmetKofali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vay be hocam dolandırıldığın yetmedi birde suçlu ettiler seni. Eyy adalet, senin karşında boynumuz kıldan ince...
Cappystarj0e adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son duruşmada karar alınmış,
daha sonraki tarihlerde gerekçeli karar ve kesinleşme şerhi yayınlanacak.
o evraklarda da neden bu kararın alındığına dair ayrıntıları görebileceksiniz.

aynı suçu 5 yıl içinde işlemezseniz bişey olmuyor
ama yeniden işlerseniz bu sefer ceza alacaksınız.
şuanki durumunuz uyarı gibi bir şey. tabi yine de dikkat etmeniz gerekiyor.

itiraz için 15 gün süreniz oluyor ama bu süre evinize yapılan tebligat tarihinden sonra başlıyor.

itiraz etmeyin, sadece aynı suçu 5 yıl işlemeyin yeter.
sabıkanıza da işlenmeyecek o yönden rahat olabilirsiniz.

tek sorun aynı suçu yeniden işlemeniz.
zego adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam valla sabırlı davranıyorsun mesajlarından gördüğüm kadarıyla. Beni dolandıracak ve üstüne böyle durumda bırakacak? büyük çekeceği vardı benden.
HatipEr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok geçmiş olsun. Büyük bir şey değil ama aleyhiniz de olması can sıkıyor işte.
Adalet Bir Gün Tecelli Edecektir İnşallah.
DarksPrince adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Orada özet bilgileri görebilirsin. Benim dediğim ücretli. Böylelikle dava kağıtlarında neler yazıyor görebilirsin.
ADSEOM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam hayır o şekilde yazıyo fakat sadece 5 yıl aynı suçu işlememeniz gerekiyor. imza atmanız için yatıp cıkmanız gerekiyor 1 gün bile olsa yani siz artık 5 yıl kimseye hakaret etmeyin hiç birşey olmaz kafanız rahat olsun
WebTicaret adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ülkenin hali ortada adamın 87 tane hırsızlıktan sicili var hala ceza yok adam burda hırsız diye kimse dolandırılmasın diye bilgilerini payllaşıyor ceza alıyor.
kryburn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hakaret suçundan ceza almışsın büyük ihtimalle para cezasıdır ancak bu hüküm sabıka kaydında görülmez merak etme, beş yıl boyunca suça karışmaman lazım. beş yıl içinde suça karışırsan bu hüküm o zaman açıklanır. ayrıntılı bilgi istersen pm atabilirsin.
vezirhan55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu hayat böyle işte itin biri seni dolandırır sende ona hırsız bilmem ne vs dersin dolandırıldığın yetmez birde dava açılır mahkemelerde uğraşırsın..

Geçmiş olsun
Erebus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dava daha görülmediyse nasıl hüküm verilecek de açıklanması geri bırakılacak dost?

Evet 1700 TL dolandırılmam yetmemişti bide hakaret ettiğim için, Dollandırıcıya "dollandırıcı" dediğim için devlet baba 1500 TL ceza kesti. Şu durum 18 yaşında ülkenin durumunu anlamama çok yardımcı oldu. dolandı** davasında daha 1 duruşma bile yapılmazken üstelik...