Merhabalar, 17 Haziran 2016 tarihinden itibaren yapılan güncelleme ile birlikte youtube'de son derecede büyük kıyımlar gerçekleşmiştir ki hala gerçekleştirilmektedir. Uzun süredir üstünde durduğum spam kanalları bir kenara bırakarak sadece yarı özgün bir şekilde spamda boşa harcadığım zamanın daha fazlasını yar özgün kanal hazırlamaya harcadım ve kazanmaktan ziyade spam olarak hazırladığım kanal 1 ay gidiyorsa yarı özgün olarak hazırladığım kanal 7-8 ay gidiyor ve uzun vaadeli kazanç sağladığını fark ettim. Hazırlamış olduğumuz bu videolara telif hakkı gelmemektedir sadece topluluk yani flag ötürü şikayetten bir kapanma yaşarsanız yaşarsınız diğer türlü kesinlikle telif hakkı ile kapatılabilecek bir sistem değildir.

1. Camtasia ile nasıl video hazırlanacağına dair bilgiler.
2. Yarı özgün içerik nasıl hazırlayacağınıza dair bilgiler.
3. Kendi çalıştığınız kategorilerde nasıl yarı özgün çalışabilirsiniz bunun için bir yol izlemeniz gerektiğine dair bilgiler.
4. Youtube Onpage SEO, hazırlanan videoların yüklenmeden önceki yapılması gereken ayarlar
5. Video yükledikten sonra dikkat edilmesi gereken kurallar.
6. Videonuza nasıl backlink sağlayacağınıza dair bilgiler.
7. Pingleme sistemi

Yukarıda belirtmiş olduğum eğitimler birebir bir şekilde yürütülecektir. Eğitim alan ilk 10 kişiye 15 bin adet video yapabilecek içerik teslim edilecektir.

Fiyat : 250 TL
Ödeme Şekli : Enpara

Not : Ben bunların hiç birine zaman ayıramıyorum, siz bana kanal açın yükleyin derseniz şayet 300 adet video 250 TL olarak sizlere teslim edilecektir. Açılan kanalın Kanal Ayarları, Etiket Ayarları, Video Açıklamaları vs. tam teşekküllü bir şekilde hazırlanmış olarak verilecek olup siz sadece adsenseye bağlayacaksınız. Videoların uzunlukları 2 ila 4 dk arasında değişmektedir. Kanal teslimi 2-3 gün sürebilir zira kendi bilgisayarımdan ve kendi internetimden yükleme yapıyorum herhangi bir şekilde vds ve vps kullanılmamaktadır.