Adsense bıçak gibi kesilirse, çok zorlanırsın. Olmayacak şey değil.

Ben mesleğe başladığımda, Adsense ile aynı rakamları kazanıyordum hemen hemen. 1 lira maaşsa 1 lira da adsense gelirim vardı. Ne oldu? Siteler teker teker yok oldu. Dev sermayeli sitelerin önünde çıkan, günde en az 200 yorum bırakılan otoriter ekonomi blogum 1 gecede puf oldu, günde 30k hiti olan 4-5 yıllık sitem eridi, panelde 30-35 site olurdu, hiçbiri yok. Eşekten düşmüşe döndüm, hâlâ nedenini çözebilmiş değilim. 5 yıl aralıksız geçimimi sağlatan(öğrenciydim) adsense bi anda kuş oldu anlayacağın.

Yani ev geçindirmek öyle basit değil. 2 kişilik düşüneceksin. Belki sonra 3,4... Sorumluluğu çok ağır. Hem kız verirler mi Adsense'den kazanan adama onu da bilmiyorum. Bence çok iyi düşün. Çok sakat bir dayanak.

Ha sen, ofisini açar, geniş ölçekte iş yapar, yalnızca adsense ile uğraşmazsan, o zaman zaten söyleyecek bir şey yok.

Kolay iş bulursun bulmasına da 1.300 tl bilemedin 2.000 tl seni ne kadar geçindirir, ne şartlarda çalışırsın iyi düşün. İşsizliğin stresi, konu-komşu-akrabanın mıymıyını da hesaba kat.

Ayrıca, evde çalışmak büyük sorunlara yol açar. Bu yönden de bakmak lazım.