PiSLiCk_06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evlenilir çok da güzel evlenilir. Adsense garantisi yok deniliyor. Peki normal hayatımızda çalıştığımız işlerin garantisi var mı ? Hele şu zamanlarda ve bundan sonraki aşamada. Bütün büyük , orta ve küçük işletmeler masrafları azaltma çalışmalarına başlıyor. Haliyle buda eleman çıkarma ile devam edecek bir süreç.

Aslına bakarsanız şu günlerde adsense normal işyerinden daha garanti bir hal aldı. Eğer aylık 2K ve üzeri sabit getiriniz var ise güle oynaya evlenin. Hatta eşinize de öğretirsiniz bu işleri eşinizle birlikte daha çok kazanırsınız. şu anda 1 siteden gelir elde ediyorsanız o zaman 2-3 siteden gelir sağlarsınız.

Canınız sıkılır hadi tatile gidelim , hadi dışarıda kahvaltı yapalım dersiniz. Normal işlerde hiç çalışmamış insanlara kolay geliyor el yanında çalışmak. 1300 lira maaş verir 5bin liralık çalıştırır. Üstüne memnun olmaz en ufak hatanızda koyar kapının önüne. Özel sektörde patronun sana emrettiği her işi yapmak zorundasın. Yapmıyor musun işte kapı sana iş bana eleman çok der çıkar sabah 8-8.30 işe başlarsın akşam 7-7.30 işin biter. %90 ihtimalle mesaiye kalırsın ama ekstra ücret vermez. İşten çıkar evine gidersin bitap bir halde. Yemeği yer yemez yatıp uyumanın planını yapmaya başlarsın.
İş konusunda bu kadar tereddütlü olmak mantıklı değil.

Garanti değil evlenilmez diyenlere bende;

Çalıştığınız düzenli işte Allah korusun başınıza bir şey geldiğinde arkanızdakilere çalıştığınız kurum mu bakacak?SGK mı bakacak? Düşünün ki

23-24'de evlendiniz kim bakacak eşinize/çocuğunuza ? Allah göstermesin tabi ki böyle bir şeyi.

Söyleyeyim ikisi de bakmayacak. Siz eğer bir nebze olsun geçinebilecek paranın üstüne kenara atabilecek veya özel hayat sigortaları tarzında bir birikimle anlaşabilecek kadar kazandıysanız o zaman bir nebze olsun garantiye alacaksınız.

Piyasada iş mi yok diyen arkadaşlar, iyi vasfı olmayan insanlara iyi maaşlar yok. (Aile geçindirebilecek kadar iyi maaşlar yok)

İyi vasfı olanında zaten adsense gibi derdi yok. Adam aylık ticaretten,doktorluktan,mühendislikten bilmem hangi alandan kendisine kattığı bilgi ve tecrübe birikimini satarak gayet güzel kazanıyor.

Web'te başarılı olanlar zaten bir zaman sonra kendi reklam ağını oluşturmaya başlıyorlar. Bu sayede kimse adsense gibi şirketlerin ağzına bakmamaya başlıyor.