1-) Saçma kelimelerden içerik üreterek Adsense onaylatabiliriz diye düşünüyorum.
Olabilir.
2-) Google'ın en çok önem verdiği şey içerik.
Birçok faktör var. Bunların arasında içerik son güncellemeler le dahada ön plana çıkmıştır.
3-) Eğer içerikleri bir kurala bağlı olmadan yazarsak adsense onayı alamaz mıyız?
Belki Evet, belki Hayır. (Adsense onaylayan kişinin o anki keyfi durumuna göre değişebilir.)
4-) Yani google harelde yazdığın cümlenin saçma olup olmamasına bakmıyor. Kelime sayısına bakıyor diye düşünüyorum.
Kelime sayısı önemlidir.
Sayfa içeriğiniz dahada önemlidir. (saçma cümleleri ayırt edebilecek algoritmaların olduğu bizzat açıklanmıştı.)
Saçma diye tabir edebileceğimiz şekilde yazıya eklediğiniz bir çok anahtar kelime arama motoru tarafından çok kolay
spam olarak ele alınabilir. 5-) Hit olayıda önemli değil, hiç hit almayan siteyi bile onaylıyor google adsense.
Kimselerin
pek el atmadığı farklı sektörde bir site açarsanız onaylanması çok kolay olabiliyor.
6-) Ayrıca ön sayfalara 5-10 tane mantıklı hikaye yazarım. Arayada bunları atarsam bence olur gibi ?
Tam tarihi hatırlamıyorum fakat wmaracında bir site konusunda konu açılmış ve oldukça rağbet görmüştü.
Siteye göz atmıştım. Bahsedildiği gibi belli anahtar kelimelerde değil bir çok kelimelerde üst sıralardaydı. İçerik ise sadece anahtar kelimelerin bir araya gelmesiyle oluşmaktaydı.
(webmaster forum, haber, yazı, var mı, makale, ücret, backlink, fiyatları, kaç para, üyelik, şikayet, konu açma, google, bing, yandex, v.s. v.s. sayfa içerikleri bu şekildeydi)
Bu site "domain .com" yerine ip adresi "212 188 78 800 .com/alt-sayfa-isimleri/" olarak yayındaydı.
Dediğim gibi bir çok kelimede üst sıraya 1-2 gün içerisinde gelen siteyi ziyaret edenler reklamların gösterim ve tıklaması sonucunda Adsense kazancı oldukça yüksek kazançlar elde etmesine rağmen arama motoru tarafında 2-3 gün sonra yasaklanıyordu.
Ertesi gün yine farklı bir İP adresi .com olarak yayına devam ediyordu. Çok geçmedi 1-2 ay sonra bu ve buna benzer site pek görünmez oldu. (Google keriz değil ya elbet böyle bir açığa müdahalede bulunmuştur.)
Şimdi açtığınız konuya bakıp bir kaç sitemim olacak.
Güzel ülkemizin insanlarının maalesef bir çoğunun aklı fikri fesatlıkta, dalavere çevirmek peşinde.
Şimdi bundan bize ne? dememiz gerekir iken;
Arama motorlarının ortaya çıkışından beri, bıkıp usanmadan hilelere başvuran kişiler olmuştur.
Adını bile duymadığımız bilmem kaçıncı dünya ülkesi olarak gördüğümüz bir ülkede web site açıp adsense reklamı koyduğunuzda size verdiği gösterim ve tıklama başı verdiği ücreti Türkiye'den açtığınız zaman aynı başarı ve ücreti yakalayamıyoruz.
(Benim adsense hesabım yok 20-30 sayfa yayımlarım en üstlere çıkınca hevesim kaçıyor sonrada siteye içerik eklemiyorum.)
Ondan sonrada Google çifte ayrımcılık yapıyor diye konular açıyoruz.
(Acaba adsense üçkağıtçılık konusunda Google kaçıncı sıradayız merak ediyorum. Eminim 1. sırada açık farkla öndeyizdir.

)
Yok hala ben bu yolda ilerleyeceğim diyorsanız;
özel mesaj atarsanız anahtar kelimeler spam olmadan nasıl kullanılmalı diye örnek başka bir siteden 1-2 sayfa gösterebilir ve basitçe anlatırım.)
Spam olmadan anahtar kelimeler nasıl kullanılmalı. (
Bu basit bir örnektir. >>)
spam yorum nedir R10 forumda açtığım konuda içeriğimin SPAM olduğunu ifade eden konu içerisinde ki mesajları okumanızı tavsiye ederim. https://www.r10.net/google-optimizasy...e-sikayet.html