cix_style adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
[B]Neler yaptım?
  • 1-) Kesinlikle anahtar kelime kullanmadım. Örneğin '' Kirazın faydaları nelerdir'' Başlığı yerine '' Kirazın insan sağlığına faydaları saymakla bitmiyor'' gibi özgün ve hit çekmeye yönelik olmayan başlıklar girdim
  • 2-) Yazar, kategori, arşiv ve page 123 sayfalarına no index koydum canonical urlleri vs hepsini hallettim.
  • 3-) Sitenin ismine uygun bir sürü kategori açtım ve hepsine özgün makaleler girdim
1-) Anahtar kelime denilince bazen kafa karıştırıyor. Meta Keyword etiketi farklıdır. Anahtar kelime farklıdır. Sayfa içeriğinde anahtar kelime ve farklı varyasyonlarda ki yazılışlarını kullanın.
Meta Keyword etiketini kullanmayınız. (Gereksizdir.)

2-) Kategorilere noindex kullanmayın.
Örnek seo destek

3-) Bir sürü kategori yerine konu ile alakalı kategoriler açın.

Kategori 1: Elma Ağacı
Kategori 2: Elma Fidesi
Kategori 3: Elma Fidanı

Kategori altına bağladığınız sayfaları kategoriler ile alakalı olarak Hem 1-2-3 ekleyebileceğiniz gibi;
  • 2-3-1
  • 1-3
  • 1-3-2
  • 3-2
  • 3-1-2
Şeklinde ekleyerek kategori sayfasını güçlendiririz. (Umarım anlatmak istediğim anlaşılmıştır. )

50 sayfanız için 50 kategori açarsanız pek faydası olmaz.

4-) Domain sürenizi uzatınız. (1 yıllık işe yarayabilir, 3 yıllık daha iyi olur.) Etkisini fark edersiniz.
5-) İmkanınız var ise SSL alınız. (Sitenize bağlantı verilen linkler için 301, ve site içi düzenleme işi biraz uğraştırsa bile değer)