Merhaba,
Aşağıda sıralamış olduğum sorunları ücret karşılığı çözecek birisini arıyorum.
Ücret iş gerçekleştirildikten ve onaylandıktan sonra istediğiniz yolla ödenecektir.
1) Menünün altında çıkan şu yazı olmayan kategorilerin görünmemesini istiyorum.
2) Ana sayfadaki bu bloklarda hangi kategorinin yazıları çıkacağını belirlemek istiyorum.
3) Sağ bloklarda hangi kategorinin yazıları çıkacağını belirlemek ve sağ kategoriye facebook sayfamı vb. koymak istiyorum
4) İlk önce adsenseye başvurmuş ve eklenti ekleyerek reklam yerleri belirlemiştim. fakat başvurum kabul edilmedi. defalarca denedim olmadı. bir defa daha başvurdum. sonra onu beklememek için elimde hazır olan bi adsense hesabının reklamlarını ekledim web sayfama. günler sonra önce başvurduğum ve kodlarını eklentiyle eklediğim hesap onaylandı ve sitede 4-5 tane google reklamı gözükmeye başladı her iki adsense hesabına ait.
banlanmaktan korkuyorum. dolayısıyla o adsense eklentisiyle eklenen reklamları kaldırmak istiyorum. eklentiyi kaldırdım ama eklenen reklamlar gitmedi.
5) bazen web sayfam açılmıyor. cpanele girip bakıyorum cpu full gösterip kırmızı oluyor. plugins ve themes klasörünün adını değiştiriyorum cpanelden ama düzelmiyor bi 10 dakika kadar site kapalı kalıyor sonra düzeliyor. gereksiz eklentilerin tamamını sildim, temayı düzenledim ama çözemedim.
6) Bloguma gelen yorumlar wordpresste yorumlar kısmında gözükmüyordu. sql ye bir baktım yorumlar gelmiş aylarca ama wordpresste görünmemiş. onarmaya çalıştım ama olmadı. en son hali yeni gelen yorumlar çöp e düşüyor. onay bekleyenlere gelmiyor yorumlar. bu sorunun çözülmesini istiyorum
Blogum burası.
Pmden, mail adresimden (dogukanyilmaz@anadolu.edu.tr), instagramdan @marjsolo, skype'dan(dogukanyilmaz@anadolu.edu.tr ulaşabilirsiniz.