Swag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnternet gerçekten can çekişiyor.
2017 yılına gireceğiz. Bu zamanda böyle eksik ve kötü hizmet vermeleri çok saçma.
Aynen öyle hocam, diğer ülkeler artık internet hızında uçuşa geçti biz yerlerde sürünüyoruz.

chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
usta , superonline ye geç gitsin.
Hocam superonline'a geçecektim fakat olduğum bölgede yok maalesef.

FuNch adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla hocam bende tam sitemde dsmartın yeni kampanyasını paylaşmıştım iyi denk geldi.
Her firmada böyle sorunlar olabiliyor. Mesela ben önceden ttnet fiber kullanıyordum lanet ettim yani bıktırdı beni, ev ve cep telefonumda turk telekomdu ama internet yüzünden kızdım hepsini superonline a taşıdım. Superonline nasıl dersen onlarında verdiği internet çok iyi değil bazen kızıyorum arıyorum bu ne böyle diyorum yardımcı olmaya çalışıyorlar. En azından bir şeyler yapıyorlar diyorum müşteri hizmetleri iyi diyorum ama bu iş tamamen şans işi, aslında şans işi de değil malesef ülkemizde böyle.
Hocam SuperOnline'a geçecektim fakat bulunduğum bölgede yokmuş. En azından müşteri hizmetleri aradığınızda karşınızda size saçma sapan cevap veren birinileri yoktur. Bilmeyen birisi olsam söylediklerine inanacağım o kadar inandırmaya çalışıyorlar birde beni.