Sana tavsiyem bunlardan uzak dur. benim süre bitimine zamanı olan domainimi ödenmedi diye kurtarmaya sokup para kopardılar açtırmak için 40 küsür usd para ödedim.
Şimdi de 2017 nisana kadar süresi olan diğer 2 domainim için 15 er dolar toplam 30 usd fatura göndermişler ve sanal karttan çekmeye çalışmışlar. ne yaptıkları belirsiz resmen yasal *********** bunlar. bunlarda 3 domainim var.
sakın ola bulaşma ben namesilo'ya transfer etmeyi düşünüyorum şuan iyi bi domain firması arıyorum uzun vadede beni hesaplı çıkartacak. namesilo bunlardan biri. ücretsiz whois bilgilerini gizliyor ve 8 küsür usd com domain için her yıl istiyor. diğerleri oyun yapıyor ilk sene 2 usd vs diyorlar, ek senelere gelince ordan burdan kandırmacalarla gizli ücret yerleştirip 30-40 usd fahiş bedeller yerleştiriyorlar. bunların kurnazlıklarıyla uğraşmaktansa en iyisi her sene sabit 8 usd ödemek daha akıllıca.
NameSilo'ya geçmeyi bende düşünüyorum hocam ancak konu açtım forumda orayada yazmıştım bunlar dışarı transferlerde sorun çıkarıyor gibisinden şeyler okudum nette sahiden öylemi?
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi