ben bu bahsettiğiniz rakamlara üye çekebilsem her ay en az 200K ile sonbahara milyonluk sayfa sahibiyim

0,25 i gördüğüm zaman iyi diyorum, bu klasik kitle ne sorusuna cevabım ise --> komedi de denedim, haber sitem için de denedim. Güzel söz vs. için de denedim diyebilirim.

Yaş aralığını küçük tutarak veya büyük tutarak sürekli en iyi kitleyi bulabilir miyim diye değişiklikler yaptım çok ciddi bir farklılık olmadı.

4 kişi 1TL'ye geliyor resmen. Sonradan bin tane paylaşımdan birisi hoşuna gitmiyor direk beğenmekten vazgeçiyor haybeye zarar....

Bu konu altında bunu izah eden pek olmayacaktır kanaatimce. Genelde pm atarlar düşünürseniz ben şu rakama yaparım veya bu konu ile ilgili PDF kitap satıyorum istersen satarım vs. diye.

Elbet herkes iyi bildiği bir konuyu nakite çevirmek ister ama bazen aşırı abartılıyor...

Biraz mübalağa yapayım
Çözemedim arkadaşlar 2+2=? sorusunu bilen varsa yardımcı olabilir mi ayarında bir konu açsan bile gelen cevaplar pm gönderildi şeklinde olur. PM ise x liraya düşünürsen cevap veririm olur. Ha arada ne olduğunu okumadan pm lütfen diye otomatik bot arkadaşlar da vardır şaşırır kalırsın neyin pm'ini istiyor bu şimdi diye