Ben de geçen Kasım ayında, garantinin bitmesine 12 gün kala uygulamaların kendiliğinden kapanma ve şarj sıkıntısından dolayı Apple Store Akasya ya götürdüm ve aynı gün yeni cihaz verdiler. Şuan memnunum.
Verlen cihazlar daha sıkıntılı oluyor yakında sıkıntısı çıkacaktır. Sıfır cihaz vermiyorlar başkasından alınan cihazları veriyorlar. Örneğin sizden aldıkları cihazın bataryasını değiştirip 0 diye başkasına kakalayacaklar.
O dediğiniz her zaman öyle olmuyor. Yani ben mağaza müdürü ile temasa geçip "0" ürün harici kabul etmeyeceğimi ve aksi bir durumda direkt Apple merkeze yazacağımı belirttim. Sorguladığımızda "0" ürün gözüküyor. Şöyle ki; upgrade olayı her ne kadar TR de olmasa da, yurtdışında herhangi bir apple store'a gidip upgrade yapmak istediğinizi söylediğinizde sisteme telefonun imei sini giriyorlar ve ona göre bir fark fiyatı çıkıyor. Ona göre "0" olup olmadığını anlıyorsunuz. Benim cihaz "0" görünüyordu.
ayrıca sıfır cihaz verildiginde 2 yıllık garanti 0dan mı başlıyor ?
Hayır, garanti yeniden başlamıyor, bir önceki cihazın ne kadar garantisi kaldıysa ordan devam ediyor.