Ya beyler bunun linkle alakası yok bana göre.
Bi linkle siteyi googleden düşürmek gibi bi durum varsa, ben hemen spam bi yazıyla rakibe link vereyim. Bu mudur yani ?
Konu sahibine gelince, Bu link çalışmasıyla ilgili değil büyük olasılıkla sitenin kendisiyle alakalı bir durum. Ya ziyaretçinin hemen çıkma oranı yüksektir yada crawl konusunda bi aksama söz konusu( Bu gibi teknik sebepler. Örnekler çoğaltılabilir )
Bence boşuna uğraşıp eski yazıları falan editleme yoluna gitmeyin. Sitenizi güncel ve ziyaretçileri sitenizde tutmaya çalışın.
2. Bakış Açısı
Sonuçta siz sıralamadan düştüyseniz mutlaka sizin üstünüze çıkan başka bir site vardır. Belki sizden daha önde olan sitede sizin gibi link çalışması yaptı kelimesine. Bunu nerden biliyorsunuz ?
Sabırlı olun rutin işlemlerinize devam edip ektradan kullanıcıyı sitede tutacak hamlelere başvurun. Link öldü, Tanıtım yazısı pert gibi söylemlere de kulak asmayın. Footer link bile hala canavar gibi iş görüyor. Ferrariye binecekseniz iyi şöför olmalısınız aksi halde aşırı hızdan dolayı direksiyon hakimiyetini kaybedersiniz.