Hocam babam geçen hafta Astra Sedan aldı, fiyatları artmamışsa sıfırının full olamyan paketini 60 a alabilirsiniz.
Önce ataman sonra jilet gibi jettan hayırlı olsun diyelim.
Tavsiyem siyah bir jetta olur. (2012 ve üstü)
Otomatik vitesli olup olmayacağını belirtirseniz daha iyi tavsiyeler gelir. O kadar para verip düz vites almak ne kadar mantıklı onu da bilmiyorum. Otomatiğin rahatlığı bir başka sanki.
Skoda grubuna bir bakmanızı öneririm.
Ötv zamsız 70.000 TL'ye 1,4, 90 beygir, 3 silindirli, dsg şanzımanlı 7 ileri skoda rapid sedanlara bir bakabilirsiniz mesela. (Ötvden sonra 80 küsürlere çıktı, yılbaşından önce ötv farkı yansıtmıyor birçoğu, tabi atanmanız muhtemelen yılbaşı ardını bulur sanırım.)
Oktavya ve Superb'ler de hoşunuza gidebilir. Bi skoda bayine uğrayıp araçları test edin derim.
Az yakan dediğiniz için bu tavsiyeyi vereceğim yoksa spor olarak bu fiyat bandında en ideali Scirocco.
Az yakan ve max rakamınıza çıkmaya gerek olmadan Honda Civic HB FK2 kasa alabilirsiniz.
1.8 ishift (yarım kavramalı çok da önermeyeceğim bir şanzıman) olanını kullandım. LPG ile uzun yolda klima full açık 18-19 krş, şehir içinde 24-25 krş civarı yakıyordu (LPG litre fiyatı kullandığım dönem 2 lira civarlarıydı)
Fakat yine bu Civic alınacaksa tam otomatik olan versiyonları var. Dikkat edin iShift şanzıman demiyorum tam otomatik olan diyorum. Tam otomatik temiz bir araç son derece iyi olacaktır. 140 BG çok güzel gidiyordu. Ve kesinlikle ilgi çeken bir araç
Aklımda olan araçları konuya editledim, onlar içinde yorum yapabilirsiniz