Metins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Altına Birşeyler Serin Betona Yatmasın.
MoonLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmkan varsa sahiplenin. Dükkanda kalsın yatsın yemek filan . Kış ayında yapamaz . Dükkana yönelmesi sıcak diye yada yemek içindir.
BurakK. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yeriniz filan müsaitse sahiplenin çok sadık bir dost olur size. Bu kış vakti yapamaz dışarıda
hermesyus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belli ev köpeği bu. çok temiz.
Dışarı salma hocam. Yazıktır. İmkanlar dahilinde yerin müsaitse kalsın lütfen.
Çok sevimli namussuz.
neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bayağı tatlıymış Kayseri'de olsa sahiplenmek isterdim.
trvendetta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
köpek çok üzgün , çok kötü bakılmış , zulüm görmüş gelir biri benim köpeğim verim filan derse vermeyin. sırf karı kıza şekil yapmak için alıyorlar hayvanlara eziyet ediyorlar.

Çok zor durumda kalırsanız İstanbuldayım alabilirim.
Martin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok tatlıymış kereta vallah İzmir de yerim olsa vermek isteseniz gelir alırdım.

İlerde müstakil bir eve geçersem kesinlikle golden sahibi olacağım, gerçekten çok sadık ve tatlı hayvanlar, bir ömür can yoldaşı oluyorlar size.
Toplu cevap veriyorum

Betonda yatmadı altında battaniye vardı, geceyi evimde birlikte geçirdik. Sıpanın tuvalet eğitimi var mı yok mu bilmediğimden kanepede uyumak zorunda kaldım. Sabah saat 7 gibi mıyırdanmaya başlayınca anladım ki tuvalet eğitimi varmış. Dışarı çıkardım sürüne sürüne gitti, koşa koşa geldi. Öğlene kadar yattık uyuduk yine. Öğleden sonra çıkmak istedi, dükkanı bırakıp çıkamayacağım için mecburen kapıyı açtım. 10 - 15 dakika önce gördüm karşı dükkanın orada kızlarla oynuyordu. Geziniyor etrafta şu an, gece gelirse tekrar içeri alacağım. Şu an için yerim müsait fakat Ankara'da ailemle kalan Rottweilerım var eğer planlarda değişiklik yapmazlarsa 2017 içerisinde o bölge kentsel dönüşüme girecek ve kendi köpeğimi buraya almak durumunda kalacağım. Bu sebepten ötürü ne köpeği kendime bağlamak isterim ne de ben ona bağlanmak isterim. Çünkü tek başıma ikisiyle birden baş edemem. Eğer sahiplenmek isteyen arkadaşlarımız var ise bu konuda yardımcı olabilirim.

@neto; eğer imkanınız varsa gelip alabilirsiniz çok uzak değiliz. Kırıkkale Üniversitesi'nin orada dükkanım tahminimce 3 - 3.5 saatlik bir mesafedeyiz.