Nisan 2016'da evlendim, balayında iş teklifi geldi. Gül gibi işimi düzenimi bırakıp çıkmak zorunda kaldım. Döner dönmez istifa ettim ayrıldım.

Köklü bir mobilya firmasıydı, bir çoğunuz adını bilirsiniz. 3 ay sonra merkez bina taşınma kararı aldı. Bana çok uzaktı. Çıkarıldım.

Bir süre işsiz kaldım, zor bela benzer bir iş buldum orta seviye büyüklükteydi, dolar krizi vs adam küçülmeye gitti, son giren ilk çıkar dediler çıkardılar.

Ödemem gereken, kira, mobilya taksitleri, faturalar, beyaz eşya taksitleri, mutfak masrafı saçlarıma aklar düşürürken, yeni iş görüşmeleri stresleri yaşadım.

Çok şükür yine bir iş bulduk özel sektörde fakat genel kriz sürekli şu baskıyı yaratıyor. İnsan kaynakları uyardı, eleman çıkarımı olacak, ona göre çalışın. Kriz var, 2 kişinin işini 1 kişi yapacak. Ona göre çalışın.

Demek istediğim ne olursa olsun, devlet memuru bile olsanız risk her yerde. Adsense'nin özel bir şirkette çalışmaktan tek farkı sigorta. Onu da kendiniz halletmelisiniz. Sigortasız kesinlikle çalışmayın yaşlandığınızda pişman olursunuz.

Devlet memuru bir arkadaşında yaşadığı hadiseyi paylaşıp kapatıyorum,

Evliliğe 3 gün var, polis gelip alıyor. Devlet dairesinde ki bağlı olduğu müdürü fetö'den içeri alıyorlar. Ve adam bütün daire benim yardımcım, adamımdı, hep birlikte fetöye çalışıyorduk vs.vs. diyor. Alakalı alakasız herkesi içeri alıyorlar. Zor bela düğüne geliyor ama balayı iptal, memurluk açığa alındı. Ne olacağı belirsiz.

Allah yardımcımız olsun.