Site adresi:Pm ile
Site için istenen fiyat : 2000 tl
Sitenin aylık getirisi: Reklam eklenmedi
Sitenin açılış tarihi: 1.5-2 Aylık
Kategori, sitenin içeriği nedir: Medya- Magazin-Dizi
Günlük hit sayısı: 4-7k
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %95 google - %10 diğer )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Lisanslı tema dahil.
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:
Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle domaini müthiş derecede jenerik ve akılda kalıcıdır. Kesinlikle ileride marka olabilecek bir domaindir. Öğrenince zaten hak vereceksiniz.
Satlık sitemiz 1,5-2 aylık olmasına rağmen müthiş bir hit grafiği yakalamıştır. Bütün konular tek tek manuel olarak girilmiştir. Teması Limon wp den alınan imagazin temasıdır. Alışılmışın dışında bir medya magazin sitesi oluşturmayı hedeflediğim için onedio conseptine uygun olarak geliştirmek istedim siteyi. Lisanslı temadır ve oldukça stabildir.
Sitede kesinlikle bot kullanılmamıştır. Dediğim gibi bütün konular manuel olarak bizzat kendim ve yakın arkadaşım manuel olarak girdik.
Site henüz çok yeni olmasına rağmen adnow isimli reklam firmasından teklif geldi reklamlarımızı yayınlayın diye. Çok sıcak bakmadık henüz reklam koymaya.
Hitler sadece bir konudan gelmiyor. sitede yüklü bir çok konudan hit geliyor.Buyrun Kanıtı:
Buyrun bu da amung görüntüsü
Kimler
Almamalı bu siteyi?
1-Site ile ilgilenemyecek olanlar almasın
2-Günlük düzenli konu giremeyecek olanlar almasın
3-Yattığınız yerden,emek etmeden para kazanırsınız diye bir vaadim kesinlikle yoktur. Ne kadar emek o kadar yemek arkadaşlar.
Daha hızlı ve forum dışı iletişim için :
mitokondri2@hotmail.com skype adresini ekleyebilirsiniz
Herkese teşekkür eder bol kazançlı günler dilerim